r1lex Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Nu karo4 serveris maina mapi un peksni parada You are Banned Check your console bet tas ir tikai gljuks neviens nav tevi banojis! pec tam mierigi vari ieiet atpakal sevrei ka lai to novers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Mjaa zinu.... panem jawno versiju ieej tajaa topikaa kur pamaaciiba tur ir updeits noka4aa un uzliec!!! Probleemas vairs neatkaartosies Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Klau man ir jautājums, negribu taisīt jaunu topick tapēc ja runā par amxbans tad vai ir iespējams uzlikt amxbans un kāda arzemju hosta ta lai amxbans darbotos es uzliku bet man cs servera konsolē visādus draņķus parādija, ja ir iespējams uzlikt uz hosta un kādam tas ir izdevies tad pasakiet ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Var... Tikai tur jabut mysql Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Nu karo4 serveris maina mapi un peksni parada You are Banned Check your console bet tas ir tikai gljuks neviens nav tevi banojis! pec tam mierigi vari ieiet atpakal sevrei ka lai to novers? ta ir visam versijam man ir ta krievu versija vienalga dazrez uzmet ka man tipa bans bet pec retry viss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 ta ir visam versijam man ir ta krievu versija vienalga dazrez uzmet ka man tipa bans bet pec retry viss ok Nejauc web interfeisu ar pašu pluginu, reali lai darbotos amxbans vajag tikai mysql bez ta web var iztikt mierigi, tas tikai lai apskatitos banus, nekam vairak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now