r0ck Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Vai Contra Strike vispār vēl ir topā, bet es zinu kad Condition Zero spelē Amerikā, izlasīju žurnāla'vienā.Vispār tur nav vairāk parasta contra, nav nekādā cieņā.Un mans jautājums būtu tāds, Vai latvijā Condition Zero ir serveri,ja ir pasakiet ludzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Vai Contra Strike vispār vēl ir topā, bet es zinu kad Condition Zero spelē Amerikā, izlasīju žurnāla'vienā.Vispār tur nav vairāk parasta contra, nav nekādā cieņā.Un mans jautājums būtu tāds, Vai latvijā Condition Zero ir serveri,ja ir pasakiet ludzu. latvijaa ir p.s. man naacaas 3 reizes paarlasiit tavu textu, lai saprastu tajaa esosho domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Mla pirksti jau sāk pagurt slēdzot ciet šos domu graudus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts