Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 es uztaisiiju savu majas lapu peec gign parauga, bet man bija taada probleema ka es pats nevareeju apskatiities savu majas lapu, tad mans bratans kkaadus ip rakstiija mistiskaas vietaas un tad viss aizgaaja. Bet man ir kkaads smirdiigs nets saucamaa vieteejaa pagalma huinja. Taapeec es nevaru savu serveri publiceet gign un manu majas lapu nevar skatiities no cita dakja tikai pats no saveejaa. Bratans saka ka vainiigs nets,bet vai nevar kkaa izdariit lai iet kaut vai vieteejie chumaki ar kuriem speeleeju lanaa, lai tie vareetu paskatiities manu maajas lapu no sava dakja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Kaut ka neticas ka sataisiji pec GIGN parauga 2 kart nets nevar but vainigs, ja protams IP nemainas katru minuti(mistiski). 3 problema ir tava kompi, kaut kas vai kads bloke pieeju no cita kompa(FireWall & kaspersky), pamegini visu drosibas sistemu OFF un vai citi vares connect, ja vares tad zini kur vaina. 4 Varbut tavam serverim pieklusanas sistema nelauj citiem skatities, bez piekluves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 nu iespeejams ka vinjam ir tikai lokaala ip, taapeec citi nevar redzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 Es tikko paprasiiju bratanam un vinjsh man teica ka man ir lokaalais ip. tad tapeec es neko nevaru izdariit? A nevar kkaa izdariit lai ietu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeMonS Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 uzliec to webu uz kaada hosta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rohnis Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 (edited) Diezvai man liekas ka vaina firewallaa... Edited October 9, 2006 by rohnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
noss-gang|skutais Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 es ar gribetu uztaisit sev web kur ir pamaciba ?? PASAKAT pliz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-l-a-v-s Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ieej pameklee forumaa un atradisii! lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Nu visdrizaak jums ir wireless tiikls, un protams aktram userim ir pieskirts savs Local IP ..... uzzini areejo IP, un uz areeja uzliec forwardu uz savu PC uz portu 27015 or what ever ..... kadu izvelies ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now