noBoDy Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Njaa man galigi ta lieta nepatik. Man smokaa lago un tapec baigi gruti paspelet. Ew kads zin ko war izdarit lai nelagotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 (edited) nopeerc videokarti par 1243873 LS vai izsleedz monitoru tad arii nelago parasti... Edited August 6, 2006 by one 'lil AnimaL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Nopēr jaunu video karti un viss būs čiki briki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Njaa man galigi ta lieta nepatik. Man smokaa lago un tapec baigi gruti paspelet. Ew kads zin ko war izdarit lai nelagotu? ja zin ieej un nomaini iestatijumus pie OPTIONS -->MULTIPLAYER -->advancet tur bus viss pa smoke ! ( nu es tur pamainiju man vismaz vairs nelagoja ! ) jeb nu ej ar cdhack uzliec nosmoke 1 uzn vispar nebus smoke ( jox ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Video kartes settingos paregule kautkoo.Man kad uzmet smoke fps 250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 blja nu ko tu vari dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 patieshaam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 man 5 fps kad uzmet smoke un es pirkshu videokarti pa 43 radeon 9550 256 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 da vnk noper video karti ar kuru varetu but normals fps piem kaut vai leetaakais variants pa 70 ls noper 6600 serijas kadu un fps buus 100 un enkas nelagos 2 variants noper video karti pa 20 ls ka tikai pati spele nebremze un pa4akarejies pa failiem un nonem smoke tad tev vispar neradisies tada smoke csaa un ari nebremzes bet adminiem tas nepatiks vismaz tadiem kas to vares pamanit Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 blja es nedirshu man prosta smoke pufs stav uz low Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 man 5 fps kad uzmet smoke un es pirkshu videokarti pa 43 radeon 9550 256 MB tik pat labi tu vareetu pirkt JAUNU pentium II proci ar 2 mb cache.... NEIEKRIITI razhotaaju jokaa par 256 MB RAM!!!! labaak nopeerc geforce 6200 ar kaut vai 64 mb ram... vai vislabaak 6600 ar 64 mb ram... nav jeega no tiem taviem MB ja karte ir 3 gadus veca.... ja cs speeleesi tad arii ar 64 mb pietiks... un ar 128 arii css pilniigi pietiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Cik saprotu, jauneklis nejautaaja kaadu video karti vinjam pirkt..... bet ko meeginaat izmainiit konfigos lai negljukotu..... Cik atceros, man uz 1maa kaajminamaa kompiisha bij taada pati probleema, es opcijaas uzliku low kvalitaates smoke puffs, un izshkirtspeeju uzmaucu uz 800x600, jo augstaakaa visaadi gljuki saakaas...... Nezz ko veel tur sadariit... Ja saak lagot smoke tad mauc cauri un shauj visos virzienos , citreiz paliidz just joke Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivars211 Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 vnk nowaac to kas met smokegranat pirms wins to ir paspeejis izmest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noBoDy Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 njaa kompis tad man ir labs bet laikam ka video kartu naw. kompis man ir 4pentiums 488mb of ram. tas wel ir normali. bet gribas wairak kam. a cik waretu maksaaat pari 1000mb of ram.? man izshkitr speleja ir uz wiss labako un esmu jau pie taa pieradis. un negribas likt mazak. un ja uzliek to smoke uz wiss sudigako neko cauri wispaa nereali redzet. kaut wai ar awp. labak jasaka fucim lai jaunu wideo karti gadaaa. njaa un weel tads jautajums kur war apskatities sawu wideo karti. nu tos wisus raditajus.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 (edited) njaa kompis tad man ir labs bet laikam ka video kartu naw bet gribas wairak kam. a cik waretu maksaaat pari 1000mb of ram.? kaaa tas ir iespeejams ka viedo kartu naw ...?? kam vai RAM?? RAM 1024 apmeeram 60~70 ls Edited August 13, 2006 by zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Varu pardot savu veco radeon x700 pro 128mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
noBoDy Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 nee paldiens. labak nopirkshu jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts