rihards17 Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Kaads vareetu luudzu dot isu vai garu pamaaciibu kaa ielikt serverii sh ar csdm bet lai viss darbotos katraa roundaa?????????!!!!!!!!!!!??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Kaads vareetu luudzu dot isu vai garu pamaaciibu kaa ielikt serverii sh ar csdm bet lai viss darbotos katraa roundaa?????????!!!!!!!!!!!??????? SH+CSDM tas ir ritigi garam tad labak CSDM+WAR3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rihards17 Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 kautvai taa bet kaa to salikt?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 kautvai taa bet kaa to salikt?????????? liec visu tapat ka parasti plugins pie plugins utt un skaties vai vis ir kartiba vienigais es nezinu pa CSDM vai tu uzliksi jo man bija problemas ar vinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rihards17 Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 csdm man draugs zinaas kur likt...cerams!!! liels paldies!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 csdm man draugs zinaas kur likt...cerams!!! liels paldies!!!!! ja man atka izdosies uzlikt CSDM+WAR3 tad es ustaisisu pamacibu jo savadak jus pasi nemakat tikt gala ar tik vieglam lietam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 ja man atka izdosies uzlikt CSDM+WAR3 tad es ustaisisu pamacibu jo savadak jus pasi nemakat tikt gala ar tik vieglam lietam es gan nezinu ka ar ko tadu var netikt gala bet nu dari kaa gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 rihards17 bus pasam japacakarejas jo es nevaru atrast normalu war3mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
rihards17 Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 rihards17 bus pasam japacakarejas jo es nevaru atrast normalu war3mod ganjau tikshu galaa!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
applepie Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Kāpēc super hero + csdm garām? pašam bija tāds un cilvēkiem pat patika... vienīgi bija no sākima grūtības jo bija jāčakarējas ar configiem lai viss strādātu... Edited March 1, 2011 by applepie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podarok Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 WC 3.0 RC kkādu izmanto! Jaunākais War3 , ja jēdz programēšanā varēsi samainīt sprite krāsas (flotus salikt savādak) /scripting/war3ft/include mapē , ja izdarīsi tā , tad būs pavisam forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now