`MaX` Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Taatad, niks CS'aa `MaX`, ilgu laiku speeleeju zem SenTanO taga. Nekad serverii nebiju izjutis vajadziibu peec tiesiibaam, jo adminu ir pietiekami. Tikai lieta taada, ka saakot no plks. 4 liidz pat kaadiem 7 riitaa nav neviena admina. Protams, taa ir normaala paraadiiba - normaali cilveeki sen jau gulj. Bet ko dariit tiem, kam ir briivdiena? Tajaa laikaa tur saakaas taads bezpregjels, ka CS gribas vispaar izdzeest no kompja un aizmirst par taadu lietu. Tad nu luugums buutu pieshkjirt man xban un xkick - dereetu arii xvote, lai naktiis vareetu nomainiit uz norm. mapi, protams, ja tauta veeleesies... PS. atcerieties, ka taa ir tikai speele, bet vienalga - chiiteriem sheit vieta nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 nu šo keksu es atbalstu pa visiem desmit! vienīgi kā tur būs ar to naktīs spēlēšanu naktīs... te pēdējā laikā daudzi ir to solījuši, bet ar to realizāciju tā pasūdīgāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 nu šo keksu es atbalstu pa visiem desmit! vienīgi kā tur būs ar to naktīs spēlēšanu naktīs... te pēdējā laikā daudzi ir to solījuši, bet ar to realizāciju tā pasūdīgāk Es lielaako ties pa naktiim arii speeleeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Sākumā - atvainojos ka postoju te bet gribu izteikt savu viedokli. MaX - kruts 3els ar norm skill ( awp mīlētājs ;D ) UN sēlē dāāāāāāudz...Viņš noteikti ir piemērots admina postenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Kamēr pildu savu pienākumu un adminēju naktīs Max ir diezgan bieži manāms un es domāju viņš šim komandām tiešām būtu ļoti piemērots! Ar galvu arī puisi labos draugos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 maxu zinu dziivee. sakariigs chomaks Vinjsh arii speelee pa naktiim. CIk es speeleeju, tik max arii onlainaa xb, xk, slapslays, vote. Uz shito atbalstu gL!!! Brauc uz laukiem aatraak!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 atbalstu uz xk, xb , xslay, xgag pilnu paketi gandrīz , izņemot xvote - pagiadām nevajag un kāpēc es atbalstu ? pēdējā laikā es kā ienāku ap 22-23 sērverī , tā spēlēju līdz kādiem 3-4 naktī, un kad eju prom - tad MaX paliek ... un pēdējā laikā tieši es esmu pēdējais admins ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 REC, jo dzeks daudz spelejis(daudz h zem Sentano), ir arii maniits vakaros, kad es esmu ienacis.Liekas sakariigs chuvaks. Jacer vieniigi, ka pildiis soliijumu un adminees naktiis Tad bus vispar OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 man arī tā liekas... xban, xkick, xslay, xvote granted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts