Guest H!vemind Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Labdien nestaastiishu neko par sevim, neizpluudiishu garos vardos , jakjeraas veersim pie ragiem.. Speeleju ar niku H!vemind un veeletos paluugt sev klaat xb un xcheck , pareejas paketes ir nesvariigas ,man ir kaut kur ap ~180h nospeeletaajaam stundaam ,esu zinaams p1dinjs arii dziive daudziem , luudzu savas sankcijas kas pret maniim dziive nesaistiit shaajaa topica , labaak pamatojiet kaapec dot un kaapec nedot man shiis tiesiibas p.s I <3 Blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 dot taapeec, ka paardod labaakos ciisinjus rajonaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 dot, jo manuprāt ar xb viņš nekļūdīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Dot, jo neesmu vēl atradis pierādījumus par wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Givikam jadod spele daudz ari runa daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 nu mozhno datj...toljko 4to bi s wh na server ne zahodil Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Labdien nestaastiishu neko par sevim, neizpluudiishu garos vardos , jakjeraas veersim pie ragiem.. Speeleju ar niku H!vemind un veeletos paluugt sev klaat xb un xcheck , pareejas paketes ir nesvariigas ,man ir kaut kur ap ~180h nospeeletaajaam stundaam ,esu zinaams p1dinjs arii dziive daudziem , luudzu savas sankcijas kas pret maniim dziive nesaistiit shaajaa topica , labaak pamatojiet kaapec dot un kaapec nedot man shiis tiesiibas p.s I <3 Blody ja es atnakshu pie tevis uz darbu ar mugursomu, tu man vinju pilnu pielaadeesi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 vinjsh tur vairs nestradaa - tagad naaksi pie manis , ja iedosi xb tad droshi , bet taadaa paveelaakaa vakaraa ap 21 un ar mashiinu kurai liels bagazhnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 nu mozhno datj...toljko 4to bi s wh na server ne zahodil vi ego podkalivaete ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 shitais wannabijs dareks, daudz speelee, arii labi speelee, tikai reizeem saak besiit ka vinsh dzied Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Atbalstu, jo tiešām vokālais džekam ir augstā līmēnī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 (edited) samuray, satikshu uz ielas - tev to wannabiju drsa iebazishu! Bet par temu... Kauta neitrali, itka, cilveki ar to xb ir ljoti daudz, it sevishkji shobrid! Spele jau ar itka daudz, bet atkal ne pa naktim! Taka nezinu. Sliktak jau nepaliks, bet nu... EDIT: Es savas domas mainiju pec shodienas, ta reali padomajot, ja shim pidinjam iedos xb, omg, kas notiksies severi?! Es negribu visu sikumos stastit, bet duhs, makzips domaju, ka piekritis man! Lol, vinjsh tak visu serveri nobanos, ja atkal izdomas sadzerties un spelet! Edited July 30, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 vinjsh tur vairs nestradaa - tagad naaksi pie manis , ja iedosi xb tad droshi , bet taadaa paveelaakaa vakaraa ap 21 un ar mashiinu kurai liels bagazhnieks ok, kur jabrauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 samuray, satikshu uz ielas - tev to wannabiju drsa iebazishu! Bet par temu... Kauta neitrali, itka, cilveki ar to xb ir ljoti daudz, it sevishkji shobrid! Spele jau ar itka daudz, bet atkal ne pa naktim! Taka nezinu. Sliktak jau nepaliks, bet nu... EDIT: Es savas domas mainiju pec shodienas, ta reali padomajot, ja shim pidinjam iedos xb, omg, kas notiksies severi?! Es negribu visu sikumos stastit, bet duhs, makzips domaju, ka piekritis man! Lol, vinjsh tak visu serveri nobanos, ja atkal izdomas sadzerties un spelet! atradis sev jaunus draugus ? maczipu un duhu , laikam kaa cilveeks tu esi mainiijies , palicis galiigi stressains pidinjs , neteikshu deel kura un es tev teicu savas dziives pretenzijas pret maniim luudzu vari neizvirziit , jo es esu lohs kaa jau tu teici un tu esi vislabaakais , visgudraaakais ,vismodeliskaais garaa locekla ipasnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 atradis sev jaunus draugus ? maczipu un duhu , laikam kaa cilveeks tu esi mainiijies , palicis galiigi stressains pidinjs , neteikshu deel kura un es tev teicu savas dziives pretenzijas pret maniim luudzu vari neizvirziit , jo es esu lohs kaa jau tu teici un tu esi vislabaakais , visgudraaakais ,vismodeliskaais garaa locekla ipasnieks piever muti pagaidaam un par tiesiibaam ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 (edited) tev pasham nav jasmejas?! Redzesim cik dailjrunigi runasi, kad satikshu tevi edit: worm, tu nesuda nezini, kas shodien notikas serveri ar vinju! edit: oj, hive, delj kaa esmu palicis stresains!? mani tas interese! Edited July 30, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 tev pasham nav jasmejas?! Redzesim cik dailjrunigi runasi, kad satikshu tevi vai tu gadienaa nesaac lidzinaties jaunajiem krievinjiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 lol pec tam izdaribam sodien tiesaam var pateikt ka izcelties puisim patiik LJOTI un ar smadzeneem vinjsh nedraudzeejas! nu i nax kautkaadam naalim dot kas nesaprot ko dara. tas ko sodien dariija bija wnk debiilisma kalngals! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mczip Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 ... hmmm ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 oi nu blje vietejaa brandzja ierunajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 gaidu tevi @ gign tusa kad tu man aciis pateiksi visu, ko sarunaaji shon serverii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 o jaa, sis celz labi izcelass, ka vini tur puukajas ar puleetajs 4 life, pilnigi es nez, pilns cats tikai griezas uz rinki, es domaju ja vinam iedos xb, vins to4 pus serveri nobanos, vnk ja vinam kads nepatiks, vai ari kaads mazs uzbraucienins, tad tas var teikt ar dievas!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 gaidu tevi @ gign tusa kad tu man aciis pateiksi visu, ko sarunaaji shon serverii... bljedj un kaads sakars bija tavam tekstam ar sho topiku tieshi? ja tev kartojamas attiecibas ar kadu, tad EJ DARI TO un nedirsies tas attiecas arii uz parejiem tie kas vel turpinas noskaidrot shajaa topikaa attiecibas, dabus vaarnas edit: un h!ve tu arii varetu pievaldiit paaksti, citadi sekos topiclock Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 vnk runa klaajas par to, ka cilveekam ir konkreetas probleemas ar attieciibaam ar paareejiem adminiem/neadminiem uz servera. kaadas, nahuj, tiesiibas? lai aiziet adminu savstarpeejaas banoshanas? worm, iemaacies uztvert zemtekstus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 o jaa, sis celz labi izcelass, ka vini tur puukajas ar puleetajs 4 life, pilnigi es nez, pilns cats tikai griezas uz rinki, es domaju ja vinam iedos xb, vins to4 pus serveri nobanos, vnk ja vinam kads nepatiks, vai ari kaads mazs uzbraucienins, tad tas var teikt ar dievas!!!! tavs teksts bija pilniigi nevajdziigs.. un tu nesaproti neko un es noteikti banoshu visu kurus pagadaas , taa kaa labaak patreiz parvaacies uz sadalu spams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts