k-l-a-v-s Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Rīkojaties sekojši!! 1.Ejam uz c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/scripting/ Bet pirms tam nolādējam failu pašā apakšā!! Šo nolādēto loadingsound.sma liekam c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/scripting/ Bet pirms tam izdzēsiet veco loadingsound.sma!! 2.Tad kad esam jauno scripting failu ielikušii tad veram viņu valaa!! Un mēs redzam kad tur ir rakstīts divās vietās tavs.sound.mp3!! Tad abās vietas kur ir rakstīts tavs.sound.mp3 Pardevējam ar jusu muzikas faila nosaukumu no c:/program fails/valve/cstrike/sound/misc mapes!! Kad tas ir izdarits veram ciet loadingsound.sma failu!! 3.Tajaa pasaa scripting folderii ir fails "compile" Un atveram vaļaa!! Jums sākas scripting failu parbaude!! Kad apaksaa parādas "press enter to exit" Tad veram ciet šo failu!! 4.Tajā pašaa folderii ir mape "compile" un atveram šo mapii valaa un iznemam pluginu loadingdound.amxx!! Šo loadingdound.amxx iemetam pie c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/plugins!! Ja visu esat izdarijušii pareizii tad visam būtu jājiet!! loadingsound.sma Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 man tāds interesējoš jautājums, tad kad viņš lejuplādē no servera kautkādas lietas piemēram mapi tad tā mūzika skan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Bļe nu ahujetj vienkārši. To loadingsound ir tik nereāli grūti uzlikt, bļe paldies ka uztaisīji mega vajadzīgu pamācību. Vienkārši liels tev paldies! Es nekad nebūtu uzlicis to pluginu bet Tavas palīdzības. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Bļe nu ahujetj vienkārši. To loadingsound ir tik nereāli grūti uzlikt, bļe paldies ka uztaisīji mega vajadzīgu pamācību. Vienkārši liels tev paldies! Es nekad nebūtu uzlicis to pluginu bet Tavas palīdzības. LOL nu ko laisaka ne jaau visi zin ka tas jadara ja tu zini tad pakluse Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 3ncOunTer tev acis pierē? vai arī iemācies lasīt, man jautajums ir tads vai skan tas muzons kad lejupladejas no servera mape vai kas cits Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 3ncOunTer tev acis pierē? vai arī iemācies lasīt, man jautajums ir tads vai skan tas muzons kad lejupladejas no servera mape vai kas cits loading - laadee, taatad skan kad konekteejas serverim un kaut ko downloado Link to comment Share on other sites More sharing options...
architeck Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Bet vai tad vispirms nav jaanovelk taa dziesma vai sounds? Manupraat taa tas notiek. No plika gaisa jau neuradiisies man taa dziesma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 tnx par palidzibu un vai tad tieshaam taa skanja vispirms janoladee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 (edited) nee zin vinsh izmantos tavu smadzenu shuunas lai paarveidotu taas skanu vilnos kurus tu dzirdeesi u.t.t un bla,bla,bla Protams ka jaanolaadee pats nosevis kaa vinsh citiem vareetu skaneet??? Edited September 24, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
^suny^ Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Ir jāieraksta loadingsound.amxx plugins.ini mapē Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-l-a-v-s Posted November 28, 2006 Author Report Share Posted November 28, 2006 Daa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Daa! , tiko klaws iemacas kautko uzlikt tad uzreiz seko pamaciiba anyway, nu ok vis ir kedaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rankers Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 paldies man sis loti nodereeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts