Dr. Pain Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 vaitad jus tur nesakavaties ar kautko?! o_0 nevis tur, bet pectam? es atziistu, ka tajaa vakaraa uzskreeju duurei, bet peec tava teiktaa var saprast ko citu vinjsh jau pat pa muti paspeja dabut pirms pielejas! ja es tajaa briidii veel biju skaidrs, tad gribeetos redzeet kaads cilveeks izskataas, kad ir pieleejies p.s. asinjaina gultasvelja valda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 da es tak aakstos Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuDEE Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) Taatad, kvalitaati izlaboju -------- >>>>> BILDE Edited July 28, 2006 by uuDEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 vareeji arii visu textu ielikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 vareeji arii visu textu ielikt! gribēju izlasīt rakstiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) Lol, atradis pārāko pasākumu BBP. Būtu es labāk zinājis, kas notiek fonofestā, brauktu uz to, nevis to bbp krapu (es gan uz viņu neaizraucu bet tas nekas ). A bilde nofočēta 100% dēļ lielās klucītes. Nav jau slikts skats Tak uz to fonofestu nebija pilnīgi nekādas jēgas braukt (ja nu vienīgi tu esi metālists) visi apkodās pievēma teltis un tur pat arī gulēja-nekas tāds ko nevarētu izdarīt ikdienā. Ā, un + vēl kādam sadeva pa galvu. Un runājot par meitenēm tikai 30% no tām metālistēm bija smukas... Tākā neko nēsi zaudējis . EDIT: Mūzika arī nebija tā labākā... Edited July 28, 2006 by bikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Biju piefiksējis, 2 dienas pēc wcg, bet visu laiku aizmirsu pateikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Lol, atradis pārāko pasākumu BBP. Būtu es labāk zinājis, kas notiek fonofestā, brauktu uz to, nevis to bbp krapu (es gan uz viņu neaizraucu bet tas nekas ). A bilde nofočēta 100% dēļ lielās klucītes. Nav jau slikts skats fonofests rulzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) ja es tajaa briidii veel biju skaidrs, tad gribeetos redzeet kaads cilveeks izskataas, kad ir pieleejies sho es nesapratu... Arii veelos tekstu! p.s. paspeejaat arii ieveerteet datoru sisteemu, kaadi bija? nelagoja? Edited July 28, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Pc pashi bija ok! Fps stabils 100. Bet tie monitori.... bleeeh! Tas pat vairak komadam/speletajiem neljava sevi paradit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Malachi malachi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Tak uz to fonofestu nebija pilnīgi nekādas jēgas braukt (ja nu vienīgi tu esi metālists) visi apkodās pievēma teltis un tur pat arī gulēja-nekas tāds ko nevarētu izdarīt ikdienā. Ā, un + vēl kādam sadeva pa galvu. Un runājot par meitenēm tikai 30% no tām metālistēm bija smukas... Tākā neko nēsi zaudējis . EDIT: Mūzika arī nebija tā labākā... Nevajag būt metālistam lai patiktu tāda mūzika kāda tur skanēja. Un savu draugu recenzijām es tomēr ticēšu "nedaudz" vairāk nekā tev, par kuru man ir šaubas vai vispār biji. Nu pat ja arī biji, tad diezgan stulbi, ka aizbrauci, ja jau nekas nepatika p.s. vot šis būs foršs koncis Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 lol pasaulee videjais vecums CS speletajam ir 33 gadi, OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 (edited) worm, nee, nevis cs speletajam, bet cyber sportistam! Kad skatijos dokumentalo filminju par wcg finalu Singapure, tur pat speleja kautkadu mistisku speli telefona bet vislabakais, ka pat tur galvena balva bija ~30 000 $ edit: luuk kur links uz filminju, ja nu gadiena ir interese! Soundtracks ar labs Edited July 31, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now