darsijs Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 meklēju klanu kurā varētu būt biedrs. varu parādīt kā spēlēju jebkurā serverī. nečītoju vispār!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 jaa naac pie mums, blody ko saki ?? ja nu nopietni tev ar galvu viss kartiibaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darsijs Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 cik jums cikvēki tur ir? bet vispār esmu ar mieru! jums ir web adrese/? kautkas jaizpilda ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 cik jums cikvēki tur ir? bet vispār esmu ar mieru! jums ir web adrese/? kautkas jaizpilda ir? wtf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 cik jums cikvēki tur ir? bet vispār esmu ar mieru! jums ir web adrese/? kautkas jaizpilda ir? aizsuuti CV uz [email protected] un tavs pieteikums tiks izskatiits ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darsijs Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 demon: H2O tu gadījumā nedomā cw lai pieteiktos par adminu? vai arī viņi man pateiks kada klana varu tikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) cik jums cikvēki tur ir? bet vispār esmu ar mieru! jums ir web adrese/? kautkas jaizpilda ir? Jā, es domāju, ka jebkurš klans tevi ņemtu savā azotē! Es personīgi pārstāvu m0zgoto padibeņu biedrību! Katru 6dien mums ir tikšanās un es domāju kopīgiem spēkiem mēs tiksim līdz tavai sāpīgajai problēmai! Protams, ka k-kas jaizpilda ir - diezgan vienkārša misija! Aizej uz tēta garažu, paņem āmuru un sit sev pa galvu, kamēr attopies, ka esi slimnīcā! Tad misiju esi izpildījis un CS PASAULE tevi gaida ar atplestām rokām! p.s Kontaktinformācija Edited July 26, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
darsijs Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 bukuci tu esi dievs nē man nemaz prātā nenāk kad kāda kruta grupa mani varētu pieņemt. man vienkārši vajag kaut kur tikt un viss! der pat noobu lai tik viņi ir pietiekami aktīvi un tas ir viss@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 LOL CV nau tas pats kas CW CV-Curriculum Vitae CW-Clan War Link to comment Share on other sites More sharing options...
darsijs Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 NU LABI. A KAS tad būs ja es aizsūtīšu viņiem. ka tur gribu tik klana. esmu tads un šitāds. māku šito un to. kas tad būs? ko viņi man teiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ko viņi man teiks? Ka tu esi nelabojams daunis un glāb pasauli izdarot pašnāvību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 darsij kad redzee6u, kaa speelee tad arii izlem6u (ja jau saki, ka gribi klanu) mans niks skype: biodiablo - atrodi un tad parunaasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ka tu esi nelabojams daunis un glāb pasauli izdarot pašnāvību! mu tu jau saaac ka slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
darsijs Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 nu beidzot kads kaut ko pateica normalu whu! es jau domaju kad nebūs iespēja sevi parādīt līdz nākošajiem ziemassvētkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 NU LABI. A KAS tad būs ja es aizsūtīšu viņiem. ka tur gribu tik klana. esmu tads un šitāds. māku šito un to. kas tad būs? ko viņi man teiks? vinj iizskatiis tavu cv un izlems, kuraa no visiem gign speeleejoshajiem teamiem tevi pienjemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
darsijs Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 aa k! nu ja es netiksu te viena. tad es pamegināšu to cv Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ka tu esi nelabojams daunis un glāb pasauli izdarot pašnāvību! rofl ! Bet ja runā par darsiju, tad vecais tu ne tajā vietā ierakstīji. Kā tu tā varēji kļūdīties? Ja es būtu tāds uUuUuUuBer-MEgA pRo - pa taisno sazinātos ar NiP. Viņiem noteikti vajag tavu palīdzību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 darsij, tu esi uz nepareizā ceļa, es tavā vietā ietu tagad kartupeļus lasīt, sezona. Ja gribi atrast komandu ej #gather.cs @ irc.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ok, darsijs paarcenties, laikam maz gadinju. tas veel ir pienjemami. bet tas, ka bars ar idiotiem, kuriem nav smadzenju, apcelj kaadu, kursh kljuudiijies, gan nav forshi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ok, darsijs paarcenties, laikam maz gadinju. tas veel ir pienjemami. bet tas, ka bars ar idiotiem, kuriem nav smadzenju, apcelj kaadu, kursh kljuudiijies, gan nav forshi. jaa jaa laundari tadi paridaritaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 tas, ka urlas, tieshi kaa sheit, metaas virsuu baros, nav nekas jauns. vot visi njem un apcelj nabadzinju, zheel paliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts