SuperRembo Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Es veletos lai HLTV demo rakstitu uz D disku bet pats servers stav uz C ka to izdarit. Taja hltv cfg faila biju rakstijis ka foruma. Bet vins tik piekonektejas serverim un itka sak rakstit demo bet uzreiz izmet Erorr kad nakama karte uzlec. Un vairs neraksta Kas varetu but pie vainas. Failus piedabut uz web es jau zinu, bet vajag lai vins demo rakstitu tur kur man vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 cik esmu sapratis no agrakajiem postiem hltv configa apaksha jauzraksta k-kada rindina ar to vietu kur gribi lai saglaba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 Bet es ari par to i runaju. Ka vins negrib rakstit pat ja tas rindas ielieku. Visu dara vins pareizi krome ierakstisanas kur vajag..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-tomy91-x Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=4287&st Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Nu ar to mantu kuru tur palureju Dabuju demkas lidz c:/ diskam, bet man vajag lai samais uz D:/ disku svaida no C:/ Ka tad jaiskatas sadi vai record ../../d:/demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now