r0ck Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 es veletos pieteikties par adminu jusu serverim. Velos xslap komandu. es speleju pa naktim un ap so laiku ka noprotu nav neviena adminu un ja man butu sis tiesibas es sik mana speka meginatu uzturet kartibu. Es cs speleju jau loti sen jau pat neatceros. Man ir 19 gadi. nu ok tas butiba ir ari vis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 19 gadi ? are you kidding me ? adminus sheit nedod taa "o ! man patik vinja nicks - lai jau tiek." Serverii tu neesi maniits. Forumaa tev ir viens posts. Ceru ka tu saprati maajienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0ck Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 kads te sakars ar nicku un ja netici ka man 19 gadi pats vainigs un ja posts man ir tikai 1 bet tew jau pasam ir tikai 46 ta ka tu no manis ipasi neatskiries!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 anti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 19 gadi ? o_0 Nu c'mon, kuru tu meegjini piekast ? Tevi par meliem atvaljinaas :/ 19 gados vel nezini ka latvieshu alfabetaa nav "W". Ieliec vismaz dazhviet punktu. Eniivej, tev ir 2 izveeles: 1. paluugt lai topiku sleedz ( un aiziesi moraali vesels ). 2. gaidiit meeslu juuru no paareejiem foruma dalibniekiem ( sheit ir iespejams guut moralas traumas, tapec apdoma labi ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0ck Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 pec ka tu spried anti??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0ck Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 19 gadi ? o_0 Nu c'mon, kuru tu meegjini piekast ? Tevi par meliem atvaljinaas :/ 19 gados vel nezini ka latvieshu alfabetaa nav "W". Ieliec vismaz dazhviet punktu. Eniivej, tev ir 2 izveeles: 1. paluugt lai topiku sleedz ( un aiziesi moraali vesels ). 2. gaidiit meeslu juuru no paareejiem foruma dalibniekiem ( sheit ir iespejams guut moralas traumas, tapec apdoma labi ). nu psc tagad ble ka kartigam paipuisitim man visur jaliek punkti un komati man jau nav gruti to darit bet wnk tas nav uz atzimi ta ka skola vot man jautajums cik tew pasam gadi jo izskatas ka vel ej skola jo tik labi centies jieegaumet alfabetu un trenejies ar tiem komatiem un punktiem!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) Nee, es tikai cienu savu valodu. Starpcitu, es nemaz necenshos. Komatus ielieku tikai vietaas kur tie ir vajadziigi lai vareetu normali izlasiit. Ja tev tik tieshaam ir 19 gadi - izsaku liidzjuutiibu. Un btw, gadi tev sheit nepaliidzees jo praataa esi daunis. EDIT: Man ir 17 Edited July 20, 2006 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0ck Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Nee, es tikai cienu savu valodu. Starpcitu, es nemaz necenshos. Komatus ielieku tikai vietaas kur tie ir vajadziigi lai vareetu normali izlasiit. Ja tev tik tieshaam ir 19 gadi - izsaku liidzjuutiibu. Un btw, gadi tev sheit nepaliidzees jo praataa esi daunis. EDIT: Man ir 17 nu sevi es jau par dauni gan neuzskatu interesanti pec ka tu spriedi ka esu daunis varbut iskaidrosi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ir veelme parunaat - Irc.lv #ancients vai /q Asg-. Nepiesaarnjoshu forumu deelj 19 gadiiga analfabeeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 pec ka tu spried anti??? ja ne papa... no rec nedaju... nub, kotorogo nevidno na servere vovse, i kotorij igrajet tolka nocju, reshil zaregatjsa na forume i kinutj topic s pros`boj datj emu access..neproidjot, ne tak vsjo prosto Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0ck Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 ok pag iekacasu mirc!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 rock ko tu vispar esi iedomaajies???? baigais Atnaak te k-kads hz no kurienes un cer, ka acc iedos???? Jociigs esi???? Ja tew buutu 19 gadi logiski domajot, saprastu, ka tevi vienkaarshi pasuutiis. Takaa necer te uz nekadaam tiesibam. Šo topic var sleegt ciet, ta man liekas... ANTI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 dlja cego vi tut spam ustroili ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Labi, jāklapē ciet, kāmēr katrs nav pa poustam ierakstījis ar vienādu saturu. Ja Tev iedos tiesības, man būs iemesls nošauties. Dažs labs savārnots par spamošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts