Mahmeds Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 NU PINKY JA TU BUTU TIK LAIPNA Viss Pinkjeli Tu esi uztaisits par baabu kopsh shii briiza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maveRic Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Viss Pinkjeli Tu esi uztaisits par baabu kopsh shii briiza. vai tad nav nu vai tad nickam nevajadzeja likt tad Pinky's un vel bildee meitene!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) pinky maajaas nav gan licenceets, bet darbaa jau nevar likt nelicenceetu, jaabuut visam officiaali p.s. veel seezhu darbaa, arrgh... jaalabo un jaaretushee kaazinieku bildes, jau 4 paari bija nobildeeties, vel tikai 3 Edited July 22, 2006 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 vai tad nav nu vai tad nickam nevajadzeja likt tad Pinky's un vel bildee meitene!! Maveric, ja tu butu mazliet attapigaks. Tu butu ielurejis Rozainaa profilaa un, tad jau vairs daudz nevajag, lai izistu, ka shamejais tomer nav tas dzimuma pols par ko Tu esi vinju visu laiku turejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) tas, ka man nikaa ir chiksa, nekaadi neliecina par to, ka es esmu meitene. niks Pinky arii nekaadi nav attiecinaams uz meiteni, vnk nav. un, ja tu buutu kau cik gudrs, tad apskatiitos manu profilu, kuraa esmu ielicis savu gliito gjiimi, lai taadiem kaa tu nerodas domstarpiibas. ke, ke, ke. edit: Mahmeds manu domu uzrakstiija biki aatraak. Edited July 22, 2006 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
maveRic Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Maveric, ja tu butu mazliet attapigaks. Tu butu ielurejis Rozainaa profilaa un, tad jau vairs daudz nevajag, lai izistu, ka shamejais tomer nav tas dzimuma pols par ko Tu esi vinju visu laiku turejis nu sor pinky sajaucu bet kludities ir cilvecigi nemaz jau tik ilgi es tos dzimuma poluus nejaucu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 esmu ielicis savu gliito gjiimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
muks Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Pinky lpz vari man uztaisit es tew loti ludzu es ipasi neteiksu ko taisit bet spried pec mana nika ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Pinky lpz vari man uztaisit es tew loti ludzu es ipasi neteiksu ko taisit bet spried pec mana nika ok? PATS TAISI TAVS NIKS, TAVA DOMA , TAVA PROBLEMA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
muks Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 PATS TAISI TAVS NIKS, TAVA DOMA , TAVA PROBLEMA ! J ejaucies es tew prasiju? Ja macetu, es te nemaz nekavetu laiku ta kaa fuck of stop !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) muk's vari necereet ja nu vieniigi pinky nav izteikti laba sirds ka ies un tev taisiis Edited July 22, 2006 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Pinky lpz vari man uztaisit es tew loti ludzu es ipasi neteiksu ko taisit bet spried pec mana nika ok? Tev nedeeljas atvaljinaajumu, zilu aci uztaisiit vai ko? (spriedu pats) Traffic tev gan meitenju renderis atradies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 kāmi, kam tev vēl signatūri, ja pašreizējais ([em]ziepiite-čīteris) ir gana labs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 aiz neko nedariit seezhot darbaa tikko peinam uztaisiju, nav nekas uber kruts, jo vnk darbaa jau man nav licenceets fotozhops pa 600ls nav tas, ko veeleejos - pilniigi un galiigi. bet nu jaasaka paldies, ka vismaz centies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) warbuut kaads war uztaisiit man sigiju ... ? Edited July 23, 2006 by zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 DR. Pain tiiri norm sigs!! ar wisu asinjojosho sievieti, klaunu, un beebi! labszz darbs kas to uztaisiija?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keDa Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Daaa, vins pats varbut?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiT Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Ja dumaju topik sdelan ne dlja 4ego ot delatj ne4evo poetomu predlogaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Ja dumaju topik sdelan ne dlja 4ego ot delatj ne4evo poetomu predlogaju Tur tu gan kludies... Tavam textam nebija nekadas jegas Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiT Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 a man kaads uztaisiis onaanistu sigiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Pirmo reizi taisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Pirmo reizi taisu. nu ir bet vispār priekš pirmās reizes tā tīri neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 nu ir bet vispār priekš pirmās reizes tā tīri neko A ko tad vinam pa galvu sit ,ja jau tiri ta neko ? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 A ko tad vinam pa galvu sit ,ja jau tiri ta neko ? ?? Tu taadaa situaacijaa sev pa galvu sistu? Varbuut tu veelies, lai kaads tevi sit, tev tas patiik? Taakaa dakterim saapei ir labaaks, manupraat, sigijs par maneejo es veelos, lai kaads man modificee sho jauko ideju "[em]ziepiite - 4iiteris!" sigijaa. Kraasaam jaabuut pieskanjotaam mana avatara kraasojumam (atljaushu arii daljeji pieskanjotas), kaut kur veleetos redzeet renderi ar terroristu no cs (keksu ar brilleem #2) un skaidri redzamu un nemazu tekstu: [em]ziepiite - 4iiteris! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now