Ruchy* Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 (edited) Shis vareetu izklausiities stulbi, bet ja tomeer ir kaads kuram nau ko dariit: Vai kaads vareetu uzmeikot man signature? Izmeeri vareetu buut taadi pashi kaa shajam [ tie laikam bija 150x400 ]. Sigus varat hosteet te. Paldies vismaz tiem kas lasa sho, jo es zinu ka kaads lasa P.S. Pashreizeejais man iipashi nepatiik. Edited July 19, 2006 by Ruchy* Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 P.S. Es zināju, ka tev patiks, tāpēc jau uzreiz ieliku tavā signature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchy* Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 P.S. Es zināju, ka tev patiks, tāpēc jau uzreiz ieliku tavā signature. man liekas ka tu paarshaavi nedaudz paar striipu. Tev nebija tiesiibu mainiit manu sigiju tikai tapee ka tu esi moderators. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Aww, asariņa notecēja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 muahahaah labs flašij, man ar' bija doma ar paintu uzbliezt vien' sigiju, bet tu pasteidzies pirmais Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 kads kas mak apieties ar tiem sig... nevaretu samekleet mani skype? vnk atradu forshu bildi kuru varetu ielikt tikai es ar nejedzu ar tam lietam un bildei viena dalja "janogriez" ...buutu ljoti pateiciigs ja varetu...ja ir briivpratiigi pm man aizsuutishu niku... paldies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Labākais "sigijs" kādu tavas acis ir skatījušas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 peintkillers ? oink. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchy* Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Labākais "sigijs" kādu tavas acis ir skatījušas! Aw bet macho darbs man gan patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Iemācies pats uztaisīt iekš gfx-dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchy* Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Iemācies pats uztaisīt iekš gfx-dream paldies, sho jau zinaaju bet domaaju ka kaads jau ar photoshopu darbojas ilgaak nekaa es. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 kāpēc es tavā parakstā neredzu manu burvīgo darbu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) varbuut vinjsh nemaak to ielikt? varbuut piepaliidzi vinjam Edited July 20, 2006 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Karteja apcelshana Tev iedeva tieshu linku ,iej pakasi paduses un biki padoma..Ar kko jau jaiesak ir! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maveRic Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Ja es ari veletos lai man kads izveido signature plz. es gaja vairakas adreses bet tur neko nesaprotu vai kads ludzu nebutu tik laipns un nepalidzetu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 vispaat tikko izdomaaju, ka man arii mosh vajag... labpraat jau pats uztaisiitu, jo tikai es zinu, kas tiehsi man ir vajadziigs, bet man ir slinkums!!! tad nu iiss apraksts: asinjojosha chiksa (veelams kaila - bet tik kaila, lai vareetu likt formaa, kuru skataas beerni), varbuut viens evil klauns, kursh dikti ljauni smejaas, n, protams, mans vaards, kas paarklaats ar asiniim p.s. fonaa var likt mazulju liikjiishus (awwww, cik miilji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maveRic Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 vispaat tikko izdomaaju, ka man arii mosh vajag... labpraat jau pats uztaisiitu, jo tikai es zinu, kas tiehsi man ir vajadziigs, bet man ir slinkums!!! tad nu iiss apraksts: asinjojosha chiksa (veelams kaila - bet tik kaila, lai vareetu likt formaa, kuru skataas beerni), varbuut viens evil klauns, kursh dikti ljauni smejaas, n, protams, mans vaards, kas paarklaats ar asiniim p.s. fonaa var likt mazulju liikjiishus (awwww, cik miilji) ha h tew gan labi izdomats vai man ari kadu ideju vari paamest?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 vispaat tikko izdomaaju, ka man arii mosh vajag... labpraat jau pats uztaisiitu, jo tikai es zinu, kas tiehsi man ir vajadziigs, bet man ir slinkums!!! tad nu iiss apraksts: asinjojosha chiksa (veelams kaila - bet tik kaila, lai vareetu likt formaa, kuru skataas beerni), varbuut viens evil klauns, kursh dikti ljauni smejaas, n, protams, mans vaards, kas paarklaats ar asiniim p.s. fonaa var likt mazulju liikjiishus (awwww, cik miilji) nu jaa ta jau normali bet vienigi vajag to vel izveidot nava jau tik viegli ka to pateikt ! Es dazreiz ari domaju ka kaut ko uztaisisu loti labu a beigas sanak kaut kads SUDS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) aiz neko nedariit seezhot darbaa tikko peinam uztaisiju, nav nekas uber kruts, jo vnk darbaa jau man nav licenceets fotozhops pa 600ls Edited July 22, 2006 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Cilveki tauta a kur var normalu jaunu versiju fotoshopam nokacat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) boot, Tev maajaas ir licenzeets PS ? edit: taa kaa boots uztaisiija baigo sviestu, uzveidoju kko forshu. iztiksim bez beernu liijiem un trakiem klauniem. Edited July 22, 2006 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
maveRic Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 a manu postu ignore lab lab !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Tu, taa pat kaa Peins, vareetu izteikt savas veelmes, attieciibaa uz parakstu, tad nekaadas ignoreeshanas nebuus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Varbūt man arī kāds varētu kko uzmeikot? Nēsmu atradis foonu, bet atradu fontu un renderu. Jā kādam ir vēlēšanās man kko uzmeikot, tad rekur fonts Un renders lejā. Varbūt ja kādam ir kāds labāks fonts, kas labāk tur iederētos var droši ņemt to. Es labāku vnk nevarēju atrast, kas man labāk patiktu. Ceru, ka kāds kko uzmeikos. :pls: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maveRic Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Tu, taa pat kaa Peins, vareetu izteikt savas veelmes, attieciibaa uz parakstu, tad nekaadas ignoreeshanas nebuus. NU PINKY JA TU BUTU TIK LAIPNA UN VARETU MAN UZTAISIT? eS VELETOS PUSI BALTU PUSI MELNU FONU STURI MANU NICK UN PA VIDU KADU MUKU VAI GANGSTERI JA NEBUTU GRUTI UZTAISIET LUDZU KADS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now