bencik Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Tatad jautajums ir taads vai ir gribetaji, kuri kaadu dienu veltiitu aktivai atputai ar ''bumbinjpistoli'' rokaas. Tjipa Gign peintboool cup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 ble man nauda jakraj nu es laikam gribetu pieteikties Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 ble man nauda jakraj nu es laikam gribetu pieteikties Vienu vakaru nepieliesies ta kaa lops un naudinja buus savakta Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Pasākums nelaikā. Tagad centrālais notikums ir GIGN tuss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Pasākums nelaikā. Tagad centrālais notikums ir GIGN tuss. kurš ir pēc mēneša. domāju, ka es varētu mēģināt nošaut visus kas tur būs i`m in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Gribu redzēt, kaa hollow life ieradīsies gan paintball, gan GIGN pasākumos. Arī šim šaušanas pasākumam ir nepieciešams laiks, lai tas tiktu noorganizēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 nuu tas laukums kas pie siguldas ir pieder mana sen4a draba kolegja bralim..100 bumbinjas - 2ls .... kr4 rupji reikjinot ap 10 ls no cilveka ja kadi 10 vs 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 nuu tas laukums kas pie siguldas ir pieder mana sen4a draba kolegja bralim..100 bumbinjas - 2ls .... kr4 rupji reikjinot ap 10 ls no cilveka ja kadi 10 vs 10 ideali Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 Gribu redzēt, kaa hollow life ieradīsies gan paintball, gan GIGN pasākumos. Arī šim šaušanas pasākumam ir nepieciešams laiks, lai tas tiktu noorganizēts. Tu uztraucies par lietaam , kuraam nevajag uztraukties, es tak neteicu, ka davai maucam 18 augustaa... bet pec tam es varu noorganizeet arii..... Vienkarshi pasaki, ka negribi es neprasu, kad un kur bet vai ir gribetaji, kaut vai septembrii panemshu un uztaisiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 hey hou, es gribu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Nu man itkā bijušajam klasesbiedram mājās nesen atvērās peintbols + vēl kautkādas herņas. Vēlāk parunāšu ar viņu un pajautāšu par ceņņikiem, ja daudz cilvēki būs, tad moš kādu atlaidīti varēs sarunāt, jo es jau gribētu -edit- Pats gan tur neesmu bijis un nezinu, kā tur izskatās, un vispār zinu par to visu tikai to, ka tas peintbols tur ir, tā ka neko garantēt nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 vareetu rudenii riikot, kad jaunieshiem skolu stress buus noskreejis un nebuus tik karsts. teiksim, septembra beigaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 vot zinkas ir paintbols!! 70 vs 70 (amerikanji vs jenjkjiem) taads skats...kr4 jus (usa) ierodaties ar kugji ( isteniiba tada liela sien prieksha ) un tiklidz lecat ara prieksha ierakumos jenkji - 1 usa rinda momentaa krit!! nu kartiigs karsh!! usa ir 30 min laiks shos apshaut un ja tev trapa pa kasku izej ara notiiri un mauc atpakalj! neaprakstama sajuuta - kaa ista kara!! k-kadas dumenes met un granatas kas shkjiez kraasu!! nu pa pirmO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 amerikanji vs jenjkjiem tas nav viens un tas pats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 taisiiba!! man vaina... nezinu kadelj likas ka jenkji ir aziati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 man gan liekas, ka "jenjkji" bija Dienvidamerikanji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 man gan liekas, ka "jenjkji" bija Dienvidamerikanji! ... un dienvidamerikaanji nav amerikaanji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) tagad ir, bet "tajos" laikos Amerika bija sadalita divas puses - "jekji" un "amerikanji" Edited July 18, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Tajos laikos peintbolu nespeeleeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Alvi, tam gan es piekritu Bet ja runa par lietu, tad es ar domaju braukt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 tagad labaak domaajam par gign tusu, gan peintbols pagaidiis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 9224589 rekur paintbal laukuma tel...kam nav slinkums var uzzvaniit apjautaties kas un kaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ja nebuutu tik tali jabrauc, tad es arii vareetu, un gribeetu, vnk negribaas autobusaa sedeet 4h....(dzivoju Liepajaa ) Un hydro, ja jau tu piedalies.. Kaa domaa tik??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now