bloodlord Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Es ceru kā kāds pārsita mani Nu pāļa un aizmigšanas vietas ziņā un kurš ta šoreiz ir talismans? 1aja diena tureeshana parspeju visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 ari nopelniija bet baumas kliist ka pie vainas ir macho Mans fans 2k6 viennozīmīgi. Klīst baumas kuras pats par mani brīvajā laikā izdomāji. Moš posterus vēl sāc ar manu attēlu pārdot un taisi jaunu žurnālu Macho Privātā Dzīve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 juus visi paraak iespringstat Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 vajag chillot - kā JimBuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 vai ari ka duhs, kursh ne minuti neiespringa Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 dazhas samazinaatas bildes te var iechekot http://foto.inbox.lv/redboot/gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 jaa, skatos ta neko jums tur gajis. Dievinu bildes ar guljosham personam kompromitejoshos apstakljos ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiamonD Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Diamond pelna zilo adminu! zilaa es biju jau pirms šīs provokācijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 zilaa es biju jau pirms šīs provokācijas taa tu jau tagad saki..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 Šiten ir bildes sūdīgākā kvalitātē priekš tiem kam lēns internets. Visas šitās bildes te jau ir ieliktas - manas, worma, ali un odiņa. sponsored by kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 red boot tnx par bildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Atdod kreklu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 (edited) es viņu izmazgāšu(nu vismaz mēģināšu) Es nevilku pareizi, jo negribēju sasmērēt otru pusi Kā ērglis jūtās ? Edited August 20, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Atdod kreklu! shis visu vakaru taa arii to kreklu pareizi neuzvilka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ieliekat to bildi kur es ar lordu... Vairs neko nerakstishu, jo neesmu spejigs =) Un tas Alvja krekls Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 nu izskataas ka bija ljoti jautri! tagad stuulbi ka netiku :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 atrodiet kāds lūdzu manas zipo šķiltavas! Pie kāda viņas 100% IR! Es kaut kam iedevu un nedabūju atpakaļ. atlīdzība garantēta!!! p.s. kāds neredzēja cūkmenu? viņš pa nakti bija piekāpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 (edited) krish, bet vienam tak bija zipo... vai tas bija zeevinjam? edit: un mes ejam gulet! Edited August 20, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 (edited) atrodiet kāds lūdzu manas zipo šķiltavas! Pie kāda viņas 100% IR! Es kaut kam iedevu un nedabūju atpakaļ. atlīdzība garantēta!!! p.s. kāds neredzēja cūkmenu? viņš pa nakti bija piekāpis krish pie dia masiina braucot maajas redzeeju ich liebe dis und dat Edited August 20, 2006 by DeMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ROFLMAO ieraudzīju, ka tagad esmu kurmītis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 (edited) pasākums - interesanti. redzēju p1d1ņus, kurus vēl nebiju redzējis. guvu jaunus iespaidus par jau redzētajiem purniem. te varētu rakstīt, kamēr roka nokrīt, tāpēc tagad skatīšos worma piedāvāto materiālu. ^^ visiem, kas ieradās EDIT: bildes ir vnk superīgas ^^, vēl +10 katram fotogrāfam Edited August 20, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 macho, uzmauc kaut kādu stulbu jaunumu mājaslapā, lai arī citi mirstīgie ir informēti un lai kož pirkstos, ka nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 zilaa es biju jau pirms šīs provokācijas Gan jau tu nepiekriti "mazajai" avantūrai pirms worms no sava uber telefona nebija uztaisījis tevi no šadas Diamondes uz Diamondi Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Gan jau tu nepiekriti "mazajai" avantūrai pirms worms no sava uber telefona nebija uztaisījis tevi no šadas Diamondes uz Diamondi hmm, diez par ko? ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 macho, uzmauc kaut kādu stulbu jaunumu mājaslapā, lai arī citi mirstīgie ir informēti un lai kož pirkstos, ka nebija negribu pie tam mājaslapu apmeklē 3k cilvēki, bet uz pasākumu bija 30 (nu ok vairāk). Tā ka pofig. Bet man ir viens cits raksts, kuru man jau sen vajadzēja pabeigt. Jācer ka rīt pabeigšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now