HoLLow_LiFe Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Domāju, ka esmu braucējs. Telti mēģināšu sadomāt k-kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Taks, ka daram ar telshu vietu rezerveshanu?! Tikko prasiju, tas viss iet caur banku... Po, viena telts visiem. Buusim taupiigi. Tie kas atluuziis, tos iekshaa teltii un tuseejam taalaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) Teltis jaarezervee caur banku? Un kaada ir sisteema? Kaa vinji zinaas vai tieshi es esmu samaksaajis pa sho telts vietu caur banku? Edited July 16, 2006 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Piesakos ar kaadu rezerveet mazo maajinju, vispaar ja kaads njem lielo, tad labaak tur piemetiishos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) protams, pirms tam jasazvanas ar galveno un viss jaizruna, par ko veicam maksajumu utt. un kad suta naudu, ir tada lieta ka "informacija par sutitaju" un, vnk, noradam vardu un uzvardu! Ar to ari viss beidzas! EDIT: naked, nav liela, ir tikai viena maza! Doma aatri! Edited July 16, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Neticiet rustyjam. Viņš vispirms pa kluso izdzers jūsu šņabi, un tad noslīks ezerā. Bet par lietu runājot. Pēc dareka teksta mazliet tāda nomācoša sajūta sametās. Izklausas itkā tur aizbraucot būs divi bariņi - 16 un + and 10 līdz 16. Kuri viens ar otru nerunās un viss cits pie tā piederošais. Nu tā vnk izklausijās. Kādas ir jūsu aplēses cik tur cilvēki kopumā būs? ~30? ~20? Domāju, ka darbu būšu nobeidzis un tad varētu aizbraukt. Bet ! Esmu tur vēlams? Negribētos raudošam sēdēt stūrī ! ------------------------ Nē nu ja bet nopietni? Esmu vēlams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Neticiet rustyjam. Viņš vispirms pa kluso izdzers jūsu šņabi, un tad noslīks ezerā. Bet par lietu runājot. Pēc dareka teksta mazliet tāda nomācoša sajūta sametās. Izklausas itkā tur aizbraucot būs divi bariņi - 16 un + and 10 līdz 16. Kuri viens ar otru nerunās un viss cits pie tā piederošais. Nu tā vnk izklausijās. Kādas ir jūsu aplēses cik tur cilvēki kopumā būs? ~30? ~20? Domāju, ka darbu būšu nobeidzis un tad varētu aizbraukt. Bet ! Esmu tur vēlams? Negribētos raudošam sēdēt stūrī ! ------------------------ Nē nu ja bet nopietni? Esmu vēlams? brauc! tevi neviens nedzīs prom, ja būsi tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 minority tevi noslicinas - nebrauc! Da tu ko? Protams, ka vari braukt un kadi vel barinji?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 nu re takaa ilgi jums netrauceeshu!! tuseesh ues ar ziviim! P.S spok tev ar 15 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 varbūt arī varētu pievienoties, kad nāks tuvāk arī skatīšos, vēl jau tālu... tas kempings ir pietiekoši liels vispār? cik es saprotu, mēs te būsim baigā kaudze, un noteikti tur vēl būs cilvēki daudzi, ja jau reiz visas lielās mājeles un gandrīz arī visas mazās mājeles ir aizņemtas un gan jau ka vēl būs kaut kādi teltīs. nebūs viss pārāk pārbāzts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Esmu brauceejs, bet nuuu ar autinju ir xujova, ja nu tomer kadam ir kaada briiva vieta sapnju limuzinaa es labpraat to aizsistu (pachotnamu). Protams, brauceejs ar telti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 r&r - nemiiz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) Thanks for support guys. edit : rusty nē, nav gan. man 9. da, labi. ja nopietni - nav. Edited July 16, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 bke - es no 19 - 20 var - nez alworts ari laiakm tikai brivdiena laikam ar vinju. iresh maninju jo teltīt sudiigi shmigu glabaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) Alvi, es domaju, ka visiem vajadzetu kautkur satikties... Lai gan, es nezinu. Macho, ka tu doma?! Es domaju, ka man vajadzetu but vienam no pirmajiem, kas aizbrauc uz kempingu, savadak citi nezinas, kas un ka! Tas viss ir jaizdoma. Un par to laiku, hmm, domaju, kautkur uz 13:00, ne?! Lai var jau pirmaja diena atpusties! Nu es nezinu To domajat juus! es varu paareejos sagaidiit talsos... LOL, un tu domā, ka lielie nepārdzersies un negribēs peldēt pa pālim? Es nesaprotu, ja jau mammas savus bērnus aizlaiž uz kaut kādu mistisku tusinju pie Usmas, tad viņām ir jāsaprot, ka neviens cits kā viņas pašas vien atbildību nenes par tiem bērniem. Tas ir tik vienkārši kā tas izklausās - nevienam nav jābrauc tur par aukli strādāt! Turklāt, es nedomāju, ka tur būs tik šausmīgi daudz to zem16gadnieku. Varbūt kādi daži. P.s Vispār jau es gribētu pamēģināt kādu mazinjo pieskatīt, manā profesijā tas nenāktu par ļaunu un big_shit tevi pashu vajag pieskatiit lai pa naktiim pie bojaam nepeldeetos Edited July 16, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 minority ko tu gribi ar mani ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 BIG, BIG, BIG mistake. Kādam jau nav vieta bagāžniekā priekš manis? Varu mest ceļam. ( tas jau tik un tā būtu jādara, bet tā izklausas, ka esmu labāks piedāvājums ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Es brauksu 95% bet es nesapratu par taam cenaam un par taam teltiim! Jaa piesakos kaada teltii, ja dabuushu savu tad gan jau kaadam atlausu gulet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 man patik, ka visi saka "es njemshu majinju, es njemshu telti" bet ka jus vinju panjemsiest? Tadelj domaju, varbut, visi gribetaji suta naudu uz "ziedojuma" konta. Un talak visu summu nosuta kempingam! Ka jau teicu, sanaks ap 100ls! Worm, macho ko sakat par tadu domu?! Shaja sakara kautkas jaizdoma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 man pilniigo PO kur guleet, tik pat labi varu aiziet kaadu kvartaalinju taalaak un tur zem papardes nomesties, galvenais ir tikt uz turieni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Piesakos ar kaadu rezerveet mazo maajinju, vispaar ja kaads njem lielo, tad labaak tur piemetiishos. davai, es ar uz mājiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 diezvai kaads gribees njemt maajinjaa moby`ju dick`u Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 pag nu ja visas mājiņas aizsistas tad tur vispār vieta mums būs? Jo liekas, ka būs normāls bars... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 pag nu ja visas mājiņas aizsistas tad tur vispār vieta mums būs? Jo liekas, ka būs normāls bars... neuztraucies tur vietas daudz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 mani burzma neuzbudina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now