matrxx Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 labvakar cieniijamaa gign publika! laigan adminu ir daudz, bet briizziem vienalga juutams to truukums serverii, varbuut ne jau ilgu laiku , bet nu citraiz pat mapes 2-3 pa dienu iet, ka nav neviena admina.. gribeetu luugt xslay, xslap, un xkick, lai daudzmaz paliidzeetu serverii uztureet kaartiibu, speeleeju tikai gign serverii, un jau ilgu laiku, tiesiibu lietossanu un noziimi zinu, taa ka probleemaam nevajadzeetu buut.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 hmm, tu serverii speele ar niku ''matrxx'' ? ja taa, tad neesmu manijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 hmm, tu serverii speele ar niku ''matrxx'' ? ja taa, tad neesmu manijis. nu jaa tu jau speelee daudz retaak par mani.. varbuut taapee? mani stati Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Peedeejaa laikaa tik daudz admini salikti... tu neesi no tiem biezhaak speeleejoshajiem. Esmu pret. Paskaties peec topiku datumiem, cik juulijaa vien ir pieteikumi un paskaties, cik no tiem accessu dabuujushi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 nu jaa tu jau speelee daudz retaak par mani.. varbuut taapee? mani stati Peec kaa tu to spried? Peec taa, ka es nespeeleju visu laiku ar niku T0masS? Pietiekami daudz feik niku ir eniivei gL Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 nu jaa tu jau speelee daudz retaak par mani.. varbuut taapee? mani stati mne kazets'a ne tebe matrixx sudit' drugih Link to comment Share on other sites More sharing options...
swindziiC Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 mjaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 mne kazets'a ne tebe matrixx sudit' drugih es jau nevienu nesodu.. vienkaarssi domaaju ka mani jau serverii daudzi ieveerojussi? es jau saprotu takss ka adminu daudz, bet nu ir takss arii briizzu ka vinnu nav.. varam dariit taa, es apsolu, ja dabuussu tiesiibas, ka nelietossu vinnas ja buus citu admunu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 (edited) Vajadzētu tādu riktīgu nakts adminu, kas sēdētu hvz cik ilgi Jo es vakar beidzu spēlēt tā kkur ap 4.00, tāpēc, ka denja (laikam) izgāja, un tad visi čīteri tā sāka krušīt Edited July 14, 2006 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Vajadzētu tādu riktīgu nakts adminu, kas sēdētu hvz cik ilgi Jo es vakar beidzu spēlēt tā kkur ap 4.00, tāpēc, ka denja (laikam) izgāja, un tad visi čīteri tā sāka krušīt es pagaju6o nakti speleju un sodien lidz 4:00 es vairs izturet nevareju miegu ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 denja a tu skola ej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 denja a tu skola ej? ir vasara, skoals nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Vajadzētu tādu riktīgu nakts adminu, kas sēdētu hvz cik ilgi Jo es vakar beidzu spēlēt tā kkur ap 4.00, tāpēc, ka denja (laikam) izgāja, un tad visi čīteri tā sāka krušīt Piekritu adminu trukumu var sakt izjust no kadiem 4 ,lidz apmeram 8... Butu jauki ,ka kads atkarigais varetu but shijos laikos uz servera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 matrxx anti, jo nespelee tik biezi, un domaju , ka ir dadzi speletaji kuri ir vairaak pelnijushi acc nekaa tu. Un adminu ir pietiekoshi pa dienaam, varbuut kadu retu rezii naw neviena, bet ne uz ilgu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 anti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 es pagaju6o nakti speleju un sodien lidz 4:00 es vairs izturet nevareju miegu ciet denjam ir maajskolotaaja un vinsh pilniibaa ziedojas gign taa luuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 (edited) denjam ir maajskolotaaja un vinsh pilniibaa ziedojas gign taa luuk par denju vispaar nerunaasim vinsh taa sevi noziedojis serverim, kaa neviens cits denja tu jau vari arii atpuusties vienu dienu, gan bez teviim iztiksim par matrixu nezinu ,it kaa liekas praatiigs, bet citi ir veel praatiigaaki Edited July 14, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 3 dienu laika matrix es laikam 1 reiz esu redzejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 3 dienu laika matrix es laikam 1 reiz esu redzejis nu tad pizdec - shitam tiesiibas nedodam jo ja denja saka ka reizi triis dienaas tfuuu... buus vien tev denja vienam pasham jaasavalda mazie preteklji ar 4iitiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
br1T^ Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 (edited) Vajadzētu tādu riktīgu nakts adminu, kas sēdētu hvz cik ilgi Jo es vakar beidzu spēlēt tā kkur ap 4.00, tāpēc, ka denja (laikam) izgāja, un tad visi čīteri tā sāka krušīt TAA JAW IR... Tikai denja loti biezhi ir vieniigais admins kas speelee visu nakti.. Esmu redzeejis ka naktiii kaadi vismaz 5i 4iiteri speelee ar speed hacku un nav pat kas izbano! Tas ir ljoti slikti, jo tie 4iiteri, kas nagluhaa 4iito ir kkadi pidinji!!! Kas citiem nelauj normaali uzshaut!!! P.S. Runaajot par lieu _ matrixx patieshaam speele ne visai daudz taapec, ja mans viedoklis vismaz kko ietekmee - ANTI~! Edited July 14, 2006 by br1T^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr0p3z Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 3 dienu laika matrix es laikam 1 reiz esu redzejis jaa , laikam jau tas pats , cik speeleeju shiniis peedeejaas dienaas , biju vinju 1reiz tikaj redzeejis , whatever tas neko lielu nespeelee shinii situaacijaa .... anti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 es 3 dienu laika, ja kas nospeleju serveri apm 2 h vai citreiz mazak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted July 15, 2006 Author Report Share Posted July 15, 2006 es nekur neteicu ka speeleeju lloti daudz, bet nu nedeellaa ap 12-15 h speeleeju tocna.. bet nu speeleeju jau es sen, un domaaju ka uz slikto pusi jau nekas nemainiisies tas ja iedosiet man acc.. vienkaarssi gribaas arii paliidzeet admineet un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 es nekur neteicu ka speeleeju lloti daudz, bet nu nedeellaa ap 12-15 h speeleeju tocna.. bet nu speeleeju jau es sen, un domaaju ka uz slikto pusi jau nekas nemainiisies tas ja iedosiet man acc.. vienkaarssi gribaas arii paliidzeet admineet un viss LOL , es spēlēju vismaz 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 LOL , es spēlēju vismaz 24 ar to nav jālepojas... un par matrxx, it kā jau čalis ir sakarīgs, bet tas pats, kas vienmēr, jau tā ir pa daudz. drīz jau būs, ka serverī vienlaicīgi spēlēs tikai admini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts