psycho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 norecoil ir čīts ar kura palīdzību nevajag pārlādēt ieroci, kad beidzas aptverei lodes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 No klasesbiedra pieredzes saku, ka pats nevar redzeet, ka tev rekoils, tikai apkaarteejie redz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LaCoste Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 nu labi esmu vainiigs....!!!! bet nu par taadu norecoil es paties nezinaaju... bet nu juus varat teikt ko gribat... jums daudziem ir chiiti... vienkaarshi juus vinjus on un off...taapeec gruuti noteikt kas un kaa... un macho iespeejams ka tu izmanto wh... jo vietaam redzeeju ka tu sekoji liidz pretiniekam kas atradaas aiz sienas.... bet nu tu jau PRO.... labi ES BIJU VAINIIGS.... bet nu nejau es piljiiju visus ar chiitiem.... tas pernBAN bija tieshaam bargs....bet es tach neko tik briesmiigu tur nedariiju....!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 norecoil ir čīts ar kura palīdzību nevajag pārlādēt ieroci, kad beidzas aptverei lodes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 norecoil ir čīts ar kura palīdzību nevajag pārlādēt ieroci, kad beidzas aptverei lodes! čalīt, Tu kaut ko smagi jauc... recoils ir atsitiens uz leju, kas ļauj tev šaut daudz ložu vienā punktā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 labi ES BIJU VAINIIGS.... bet nu nejau es piljiiju visus ar chiitiem.... tas pernBAN bija tieshaam bargs....bet es tach neko tik briesmiigu tur nedariiju....!!!!!!!!!!!!!! neesi ne pirmais ne pēdējais nūbs kas spēlē ar čītiem uz gigna un visus tur spēlējošos spēlētājus sauc par čīteriem. gl hf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LaCoste Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 veelreiz atvainojos...!!! bet kaapeec tik bargi sodiiji??? vismaz vareeji uzlikt uz kaadu noteiktu laiku...vai nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 veelreiz atvainojos...!!! bet kaapeec tik bargi sodiiji??? vismaz vareeji uzlikt uz kaadu noteiktu laiku...vai nu... Un ar ko gan tu atšķiries no citiem h4xoriem, ka tevi vajadzētu maigāk sodīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Nu pac vainiigs ja nemak godiigi speelet tad nespeelee vispar taa jau tu no sevis neko labu nesagaidiisi ne skillu ne respeektu tapec vien vari iet uzspeeleet kautkada apollo bedre un taapat atrausi banu tev nav izveles tu visur dabuusi banu tapec beidz speeleet..... p.s man liekas kad tev buus vairak gadi tu veeleesies kaut tu nepaziitu kompi vismaz man taaa ir.... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Ja gribi uzināt, kas ir no recoil izmanto vārdnīcu. recoil - atsitiens (šautenes) Tātad no recoil nozīmē - nav atsitiena No tā varam izspirest, ka bez atsitiena tu vari nošaut preteniekus daudz vieglāk. Tas nozīmē, ka tu negodīgi spēlē un savukārt tas nozīmē, ka tevi ir jābano uz visiem laikiem no ši servera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 te man liekas jau sen bij jabut Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 bļa klausos Simple Plan dziesmu Me Against The World un nāk prātā LaCoste... Now I'm sick of this waiting So come on and take your shot You can spit out your insults But nothing you say is gonna change us You can sit there and judge me Say what you want to We'll never let you win. I'm a nightmare, a disaster That's what they always said I'm a lost cause, not a hero But I'll make it on my own Me against the world It's me against the world We won't let them change how we feel in our hearts We're not gonna let them control us We won't let them shove all their thoughts in our heads And we'll never be like them LaCoste, turies vecais, es arī esmu redzejis kā daudzi no gign papām velk mērķi caur sienām, bet neviens jau netic, visi saka, ka viņi ir pro, bet es zinu ka viņi ar čītiem. lai atnāk uz lanu, saraušu gabalos bļa! k, mans tin gulēt, zb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 un macho iespeejams ka tu izmanto wh... jo vietaam redzeeju ka tu sekoji liidz pretiniekam kas atradaas aiz sienas.... bet nu tu jau PRO.... shkjiet, ka kaadam sheit ir bijis arii wh p.s. shie skaistie siikuminji ir tie, kas padara dziivi skaistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Nu te jau diskusija aizgāja kā nezkādā sieviešu klubiņā - kā labāk cept smilšu kūku .Lacoste tu lietoji palīglīdzekļus .Šādas lietas netiek apspriestas ,ja tevi pieķēra - bans mūžīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts