mephisto Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 mm.. tie SP2, kuri ir noperkami internet veikalos, ir atkodeti, un var uz viniem spelet neoriginalas speles? vai nav atkodeti, un jaspele tikai originalas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Iet runa par windows ar SP2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Drīzāk Sony Playstation 2 . Ja tu tādu gribi, Judge** Tev vienu var pārdot. Par cenu vienojies ar PM . Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 (edited) Iet runa par windows ar SP2? man liekas par sony playstation 2 EDITED: AllwOrth bija aatraaks par mani! Edited July 10, 2006 by elxnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Njaa man kaareiz ir viens sp2 ar taalvadiibas puulti, paaris orginaalie diski, karaoke mikrefoni divi, atminjas karti, uz kameru ko var piesleegt pie sp2, ja vajaga tad dod zinju vienosimies par cenu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Ja nav atkodēts , der tikai orģinālie diski .. Ja ir , tad visi ... Zinu ka ps2 var atkodeet kkaados pagrabinjos vai tml . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 AllwOrth tev vinsh ir kodets? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Laikam nav atkodēts, bet to var easy izdarīt, cik esmu dzirdējis. Un tālākus jautājumus uzdod Judge**. Tas ir viņa PS . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mczip Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Atkodesanu var veikt Biolat'a. A pasu ps2 var nopirkt jaunu, atkodetu bernu pasaule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Judge pa kadam naudam apmeram tu tirgo vinu??? Deretu sikajam uz dzimeni uzdavinat ,lai pie pc mazak sedetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Jem - tu sevi ar to siiko domaaji! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Jem - tu sevi ar to siiko domaaji! Beefy Driizaak savu mazo braali. Cik tagad maksaa tie origjinaalie diski ps2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 30 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Kaadu 100ls par visu shito komplektu kas man ir es gribeetu -PS2 slim -2pultis man pat liekas ka bija orgjinaalaas pultis -SONY PS2 DVD REMOTE CONTROLLER(taalvadiiba) ~22ls -Neatcetos kaa ar tiem diskiem bet kaadi 9laikam bija (spēles+filmas) -Karaoke cd ar diviem mikrofoniem! -PS2 EYETOY PLAY + CAMERA PLATINUM (kjipa web kamera) ~16ls -Atminas karte cenas ko pieliku es atradu latvijas veikalaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Es varu nopārdot PS2 pa kādiem 50 - 60 ls. Tikia vienīgais viņš ir pārcietis ugunsgrēku un korpuss mazliet netīrs. + pultis netīras. ( cik varēju tik pats tur tīriju. Rokas jau nesmērē, bet krāsa mazliet savādāka. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Jem, kaada atshkjiriiba pie kaa vinjsh seezh vai PC vai PS2, tapat atkariigs minoritaate, nais avatar, ilgi lupiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Jemam tiek vairāk laika pie PC, cik noprotu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 (edited) Jemam tiek vairāk laika pie PC, cik noprotu . Tieshi ta Edit: Parunashu ar vecakiem ,varbut pielauzishu.. Kompanenti PL2 patiesham labi... Edited July 10, 2006 by JeM-Garidznieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now