Jump to content
GIGN Forum

Chetors&cilveeks


Goili
 Share

Recommended Posts

chetors un cilveeks blja IDIOTI, vinjjiem ir gariigas traumas, laikam abi ir no pedofiilu upuriem!!!

Speleeju dd2 cilveeks kko uzdirs ivan, bla man zb kluset atibldu, veel parejie iesaistas manis nodirshanaa, tad veel gag uzliek MAN un beigaas uuberchetors ban!!!!!!

bla zb chetor mozga nav, uzdirs man un briinas ka neatbildeeshu vinjam, atbildu un ban!!!

LOHI apnicis sitais gribu mierigi paspleet serveri !!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

CHETOR aka Jamaika, es nekad nedirsu, un ja man dirs censhos ignoreet, bet pacietiibas meers man ir galaa, un ja man uzdirs tad dirsiishu pretii un nevaig briiniities!!!!!!!!!! UN IVAN ble TU TO SEN ZINI KA MUMS NEPATIIk, TAPEEC TU DEBIILAID IDIOT MUUS KAITINI AR SAVU FRAZI "IVAN ONLINE" u.t.t. !!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

es neuzskatu IVAN par neko rupju, vai aizskaroshu.

tu pat nevari iedomaaties kaa tas reaali aizskar un izsmej

Goili iedod demku, drosivien buus kaa parasti navi noliksana un pec tam vinji pashi sanaak vainiigi

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgi piekrītu ka CHETORAM nav visas skrūves smadzenēs , tāpat kā vēl dažiem labiem , bet to es esmu piņēmis un piedodu viņiem , jo tā nav viņu vaina , ka ir neārstējami stulbi idioti ! Un tieši tādēļ es pēdējā laikā necenšos to viņiem iestāstīt !!

Es tikai brīnos kā vēl CHETORAM vispār ir pravas !!! Jo ADMINAM nav jānodirš citi !!! Bet gan ir jārupējas , lai serverī ir kārtība un , lai nenotiktu šādas diršanās !

Un Goili diršana pretī ir pilnīgi vietā !! Viņš tikai atbild uz CHETORA idiotisma lēkmi , kas diemžēl viņam ir diezgan bieži ! Tāka BAN`s nepamatoti un tas ir vēlviens arguments kādēl CHETORAM vajag ņemt pravas nost !!!

Un aks attiecas un pārējiem . Es neko nedraudēšu un nedirsīšu . Vnk pasaku , kas visa tā NAVI nodiršana ir nožēlojama !! Jo neviens no NAVI , nekad nav sācis dirsties ( atskaitot protams Relouder , jo viņam smadzenes ir ļoooooooti tālu no vietas , kur tām jābūt !!! Mans padoms visiem , kas nodirš - apsēžaties un kārtīgi padomājiet , kādēl jūs mūs nodiršat ? un kāda tam ir jēga !!!

Link to comment
Share on other sites

Hmm, Chetoru redzejis esmu ljoti biezhi, un kaa admins man personigi vinsh neliekas slikts. Nekad nav bijushas problemas ar vinju un teikt varu tikai to labaako. Bet tu, Goili, ar savu pirmo postu manii izraisiji riebumu. Kas tu esi par eergli ka vari atljauties te pilnaa riiklee lamuvardus meetaat ? Tu sheit neesi tas eerglis kursh dirsh uz klintiim, bet gan tas kursh to visu satiira - samierinies.

Cilveeks ir redzeets no visaam puseem - reizem ljauns un skarbs, reizeem maigs un puukains. Nedomaaju ka vinsh kko pirmais uzsaaka, jo noraavaas jau vienreiz pamatiigi.

Un BLJADJ neizmanto lamuvaardus forumaa, pretiigi lasiit. Ja neesi speejigs uzrakstiit normaalu suudziibu - ej notiiri klintis.

Link to comment
Share on other sites

Bla zb... Vienmer esmu bijis serveri klus ,neesu traucejis nevienam.. A te pekshni pidinsh cilveks sak dirst virsu .. Nekad nebiju ar vinju dirsies kur nu vel runajis ,bet shis jau ar savu tizlo degunu makonus stumda.Cilvek tu doma , ja tev skill ir 1600 ,tad tu atskiries no citiem un esi labaks vai krutaks.. Ar savu tizlo muti te dirsh nepatemu virsu... Tur otra gala sezot pie sava pc doma ,ka esi anormali kruts ( nu ja zinu tevi -izteikts arnijs) ,ble tu ta4 suds vien esi ,man reali piekast ko tu tagat teiksi un ka ataisnosies ..Vienkarshi piis nah..... violent1.gifviolent1.gifviolent1.gif

Ps. Par chetor nav nekadas sudzibas.. Normals ananass wink.gif

Edited by JeM-Garidznieks
Link to comment
Share on other sites

Man nevienam nekur nav jaalien. Palasi sava mazaa draudzinja postus, un tad apdomaa kapec mans posts bija Chetoram par labu nevis vinjam. Tas ka jums IVANiem ir probleemas ar vinju - mani neskar, bet tikliidz JUUS sakat forumaa laist "matom" taa jau ir probleema man. Mr.Kill tev dereetu iemacities lasiit, ja reiz neesi spejigs izlasiit manu nicku, ar mana posta lasishanu ari noteikti bija problemas.

Link to comment
Share on other sites

ta mle, kill, goili, cilveek, chetor, var kaads iedot demo? vai arii pastaastiit kas iisti notika? tikai staastiet visi vienu versiju nevis katrs savu

Kamon, tiesas zālē tu arī no apsūdzētāja un apsūdzētā prasīsi vienu versiju par notikušo? biggrin.gif Loģiski, ka katram būs sava versija, kas ir tikai loģiski valstī, kurā katrs vismaz teorētiski var izteikt savu viedokli smile.gif

Un vispār, ja jau ir tā kā Mr.Kill saka, ka NAVI mierīgi spēlē serverī un nelec acīs, tad varbūt tomēr nevajag viņus aiztikt? Maybe labāk dot viņiem iespēju to pierādīt, nevis censties viņus pamudināt uz kārtējo diršanos. Kautgan es visdrīzāk NAVI vietā nebojātu savus nervus un ignorētu citu izteicienus, bet nu katrs jau dara, kā viņam ērtāk biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

cilveeks uzdirsa kko uznavi kkas bija sitads ==> ei di*** IVAN!

es uzraxitju mozg off,

tad cilveeks kko uzdirsa akal

tad neatbildeeju

tad vai veelaak bet ieistasija CHETOR un veel kkads , sakaa nodirst riktiigi mani

es dirsu pretii

man uzlika GAG bet ne tiem kas nodirsa mani

es uztaisiju retry

biju uzvlkts un jautaju nah man GAG ... un tad chetors un parejie saka nodirst mani

atbildeju atkal

un CHETOR nobanioja uz 66 min

Secinaajumi : Chetor'am vaig nonjemt pravas

cilveeks ne primo reizi netur nervus un saak dirsties, varbut panjemt atvalinajumu no cs

Link to comment
Share on other sites

Notika sekojoši . Visi 4 spēlējam , tad protmas CHETOR izceļas ar savu parasto : IVAN ONLINE ! TAd GOili šamējam uzdirs aptuveni šadi : ''ej dirst loh'' . TAd cilveeeks piebiedrojas CHETOR`am . TAd Goili atkal atbild : ejiet dirst stulbie lohi .

Tad bloodlord GAG GOili !! Nesaprotu akdēl personiski ! TAd notika vardu apmainā starp CHETOR un GOili . Un atd CHETOR BAN Goili !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...