Jump to content
GIGN Forum

Tiesiibas


Recommended Posts

Sveikinji!

Ir laicinsh kopsh speeleeju gignaa. Veeleetos pie savaam x tiesiibaam dabuut arii xb teisiibas, dazrez taracina tie pashi kurus sauc par 4iiteriem un x_voteban tad iisti nepietiek, bet var jau iztikt. Ja vajag rekomendaacijas par mani var jautaat slow hands, denja un ownage.

Link to comment
Share on other sites

kapēc man neviens nejautā par rekomendāciju?

nav nācies teikt neko sliktu par šo spēlētāju, spēlē labi, ir draudzīgs, nevienu neabižo, visā visumā sakarīgs purns smile.gif

hook - ej, pakaries, ja nezini kur, tad paņem mammas zeķubikses un pie durvju roktura (tas ir ātrākais variants)...

lol, es nemaz nezināju, ka viņš ar čītiem agrāk spēlējis, a kam negadās smile.gif tomēr viņš ir uzskatāms piemērs, ka cilvēki (nu nejau mūsu cilveeks) spēj laboties un visu vērst uz labo pusi!

karoče es recomendēju viņu uz to xb, poxodu pa naktīm viņš arī šad tad ir manīts, takā varētu dot savu labumu gign serverim!

gL

P.S. hook, nax tev kā kkādam sīkam bomzim ir jāpied*** topiks, kurā kāds cits cilvēks lūdz admina tiesība, ir tāda poga kā edit un tu zem sava tizlā posta varēja pievienot visu ko vien vēlies - piebildes/nepatiku/sašutumu sakarā ar manu ieteikumu tev, nax tev jātaisa vēl viens nekam nevajadzīgs posts? sāc domāt ar to apaļo sūdu, kas tev virs pleciem...

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

Domāju, ka vajag dot xb, jo ļoti daudz redzēts serverī un bieži (it īpāši no rītiem) serverī ir čīteri, kurus kautkā vajadzētu iznīdēt.

Un jā, hOOk`am tiešām derētu atvaļinājums. wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...