allworth Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Varbuut taapeec, ka nepeerk monitoru tikai, lai cs speeleetu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Varbuut taapeec, ka nepeerk monitoru tikai, lai cs speeleetu ... vo šitais bija, tād trieciens visiem iekarsušajiem cs monitor spečukiem. lasiju visu šito no sākuma, un tagad pie alvja posta vnk BUUUM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 nosit mani ar cauraam zekjeem, bet cs normaali uz lcd paspeeleet nevar. ES ATKĀRTOŠOS - īstam pro, nekas cits kā skills lai labi spēlētu nav vajadzīgs. man ir lcd un cs spēlējas ļoti normāli. Protams, teiksim bloodlord nekad mūžā nepaspēlēs uz lcd jo TUR LŪK VIŅAM NEBŪS 100MHZ. Jāskrien nošauties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Samsung Syncmaster 940n.. 19".. 8 milisekundes -> ~120 refreshi sekundee.. kapeec lai csā buutu probleemas?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 man darbā ir monitors ar tādu attiecību.... fui, pē utt. IMHO baigi neforši uz viņa darīt jebko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 piekrītu macho, ka vajag tikai skillu lai cs spēlētu. pašam arī ir lcd un nekāda vaina(nav no krutajiem lcd - prosts) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 7, 2006 Author Report Share Posted July 7, 2006 (edited) Samsung Syncmaster 940n..? 19"..? 8 milisekundes -> ~120 refreshi? sekundee.. kapeec lai csā buutu probleemas?.. Ir vienkārša formula pēc kuras aprēķina fps! ņemam 1000 un izdalam ar milisekundēm! piemēram: 1000:20=50fps 1000:16=62.5fps 1000:8=125fps 1000:2=500fps (bet pagaidaam lielaakai daļai ar 2ms tas aatrums ir kraasai nomainoties no gandriiz baltas uz gandriiz melnu! Normālā variantā ir taa ka milisekundes rēķina kraasas nomaiņai no baltas uz melnu!) Edited July 7, 2006 by Judge** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now