Judge** Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Taisos egaadaaties pa labaam naudaam BENQ FP202W ar 16:9, bet rodas jautaajums vai kontra normaali grieziisies uz 8ms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 man ir 2ms un ir taa pashvaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 neskaties uz to ko dod razhotaajs, skaties uz realaas dziives testiem... iesaku ieveerteet tomshardware.com, tur par lcd testiem rakstiits ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 Ja kaads veel speelee cs uz lcd tad ierakstiet atsauksmes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 19 collu nedaudz bremze bildi, itka palelinata rezima tu temetu Bet sobrid jau so steli nemanu vai ari pieradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Man ir Sony SDM-HX75, untam mazūlītim ir 8ms cik atceros. ( da maybe arī kļūdos, bet tāda iespējamība ir pielīdzināma nullei ) Nezinu, kas un kā štellējas citiem kam ir 4ms, bet man viss ir normāli, tb labi, oj tb patiesībā lieliski. tākā.... a, bet maybe tas ir sony power vienkārši. nu es nez.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 man acer ar 12ms un nekadas vainas itka kaadu varu nosaut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 man ar acer, neesmu taads profs, lai justu atšķirību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 man ir 2ms un ir taa pashvaki Lol , 2 ms ir gandrīz labāks par CRT !! Un 8 ms būtu normāli + LCD mazāk acis bojā . Bet priekš CS jau vislabāk ir CRT monitors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 Lol , 2 ms ir gandrīz labāks par CRT !! Un 8 ms būtu normāli + LCD mazāk acis bojā . Bet priekš CS jau vislabāk ir CRT monitors hmm.... ja vari tad iztuulko prieksh sevis shito! An old-fashioned CRT's response time is that of the phosphor itself, and it's measured in nanoseconds. An LCD response time, however, is measured in milliseconds. That hardly seems a fair contest. LCDs have a long way to go before they are as responsive as CRTs, and CRTs will continue to be favored for demanding applications such as gaming. Graphics artists also favor a CRT's ability to render color accurately. mazliet patuulkoshu priekshaa: crt monitoram response time meera nanosekundees lcd monitoram response time meera milisekundees 2ms veel ilgi jaadziivo lai buutu labaaks par crt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Pats ar speleju ar BENQ.. 19collas ,nekadu sudzibu nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Judge , neesmu īpaš spečuks par monitoriem . Thx par info , turpmāk zināšu , bet man bija taisnība ka CRT labāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 man ir acer 17" hvz cik to ms, man viņi pie pakaļas - man nevajag labu aparatūru lai es bombītu, tāpat esmu PRO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 Pats ar speleju ar BENQ.. 19collas ,nekadu sudzibu nav kas tev pa lcd modeli ? Mr.kill man prieks ka vareeju tevi apgaismot Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 blja te palasot kaa spechuki runaa vienkarshi reeka parauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 Ja kaads nezin varu padaliities ar info, priekš zinaashanaam tikko atradu arii cik liela ir atshkjiriiba starp milisekundeem un nanosekundeem lai buutu priekshstats kaada milziiga atshkjiriiba ir starp crt un lcd yotta | zetta | exa | peta | tera | giga | mega | kilo | hecto | deca | unidad | deci | centi | mili | micro | nano | pico | femto | atto | zepto | yocto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 nu pasaki apmēram uz cik LS yu gribi nemt monitoru!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Inmate tagad ir lietas kursaa par ko te tiek runaats! Edited July 4, 2006 by Judge** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 nu pasaki apmēram uz cik LS yu gribi nemt monitoru!!! man cena nav iipashi buutiska, man galvenais vajaga par taam lilisekundeem noskaidrot, kaa te kuram ar cs speeleeshanu uz lcd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 varbut tomer palasi jeedziigaakus viedokljus par platekraana monitoriem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) He he platekraana lcd... mums te viens manami sabiezeejis... moska lcd 24"? Vai ari neesi domajis par kvalitativa CRT iegadi kursh gan nebus 16:9 bet bus daudz letaaks un krutaaks par LCD (protams, lielaks ). Piemeram 21" CRT. Tu varesi zaebiities cik tev buus kaifigi stradat ar datoru del monitora augstas izkirtspejas, kraisainuma un lieluma. Un tev piedevam vel bus palikusi paari naudinja ari leta gala projektora iegadei (~550Ls), lai vareetu ar savu biezo papuci skatities filmas (pienemot, ka jums nav televizora majas). Piedevam 16:9 LCD arpus conterstrike kadiem darbiem vai kam ir derigs tikai tad, ja vinju pagriez par 9:16. Iztelojies piemeram rakstisanu worda ar sauru teksta stripu pa vidu... lol Beefy EDIT: Piedevam liela dalaj fuckinoto filmu nemaz nav 16:9 formata.. (( vinjas ir vel izstieptakas... laikam 31:15 vai kaa to formatu sauca.. :/ Edited July 5, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 (edited) He he platekraana lcd... mums te viens manami sabiezeejis... moska lcd 24"? Vai ari neesi domajis par kvalitativa CRT iegadi kursh gan nebus 16:9 bet bus daudz letaaks un krutaaks par LCD (protams, lielaks ). Piemeram 21" CRT. Tu varesi zaebiities cik tev buus kaifigi stradat ar datoru del monitora augstas izkirtspejas, kraisainuma un lieluma. Un tev piedevam vel bus palikusi paari naudinja ari leta gala projektora iegadei (~550Ls), lai vareetu ar savu biezo papuci skatities filmas (pienemot, ka jums nav televizora majas). Piedevam 16:9 LCD arpus conterstrike kadiem darbiem vai kam ir derigs tikai tad, ja vinju pagriez par 9:16. Iztelojies piemeram rakstisanu worda ar sauru teksta stripu pa vidu... lol Beefy EDIT: Piedevam liela dalaj fuckinoto filmu nemaz nav 16:9 formata.. (( vinjas ir vel izstieptakas... laikam 31:15 vai kaa to formatu sauca.. :/ eu ko tu tur d**s? naudu es pats nopelnu nevis "biezais papucis" man iedod! man jau tagad ir 21" CRT, esmu pieradis pie liela monitora tapee gribu arii lcd lielu! Edited July 5, 2006 by Judge** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 Monis ir iegaadaats, bet tagad jaagaadaaa jauna grafikas karte Tgad desktopam ir 1680x1050 (maksimaalais iespeejamais, un arii vislabaakl viss izskataas!), bet cs iet ar taadu pashu tikkai widescreen rezhiimaa veel ar 30fps ! mazliet jaapacieshaas liidz nopirkshu gf6800 tad jau varees atkal cs rukaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 nosit mani ar cauraam zekjeem, bet cs normaali uz lcd paspeeleet nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 vo bļe CS wideskrīnā... GL & HF.... kāpēc nevarēji izvēlēties parasto attiecību, bet gan 16:9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now