3ncOunTer Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Man te tāds mazs jautājums par roundsound pluginu... Konkrētāk, par mūziku, kuru likt... Tātad jautājums: Ar kādām progām varētu jau sagrieztu muzonu, pārveidot par .wav tā, lai nebūtu ilgi jālādē... Piemēram mw servā man miscu nolādē 3 sekundēs ... Vismaz nosauciet kādu progu, kas pārveido no mp3 uz wav, kuru arī jūs lietojat un viss ir ok. Tālāk jau pats sameklēšu... Saprotu, ka varu izmantot tanti googli, bet man interesē tieši kādas progas izmantojat jūs. gL Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 paprasi Hel. Es izmantoju savam serverim Acez Mp3 Wav Converter paarveido uz .wav uzliec 8bit,mono un nogriez uz kaadiem 16000hz buus sliktaaka kvalitaate bet mazaak aiznem un pie vienas reizes vari izmntot sv_downloadurl lai serveris mazaak lago kad kaads kachaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 RavenHolm said: paprasi Hel. Es izmantoju savam serverim Acez Mp3 Wav Converter paarveido uz .wav uzliec 8bit,mono un nogriez uz kaadiem 16000hz buus sliktaaka kvalitaate bet mazaak aiznem un pie vienas reizes vari izmntot sv_downloadurl lai serveris mazaak lago kad kaads kachaa... Es jau viņam prasīju Viņš ieteica to Acez, bet man ar to nekādas lielās ģēlas negāja. Enivei senk jū Nu laikam būs jāliek uz to sūdīgo kvalitāti, lai ātrāk lādētos. Kvalitāte īstenībā maz tautai interesē... Viņiem, ka tik ātrāk ieskriet serverī un cs cs cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 In CS to kvalitaati iisteniibaa gruuti samaniit ka suudiiga ja vien nav uz pashu suudiigaako un ja tev nets nav no tiem labaakajiem uzmanto sv_downloadurl lai veel aatraak kachaatos citiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:tomy91:. Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=7631 Edited July 3, 2006 by .:tomy91:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TootyFrooty Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 PIRMKART!! lai aatri ka4atu newajag wav formaatu..tur ar WEBA PALIIDZIIBU WAJAG!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) TootyFrooty said: PIRMKART!! lai aatri ka4atu newajag wav formaatu..tur ar WEBA PALIIDZIIBU WAJAG!! idiots .wav formaatu vajag lai vina vispaar skaneetu un taa "weba paliidziiba" ir sv_downloadurl par ko es jau vinam teicu Edited July 4, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
TootyFrooty Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 TO ES ZINU!!BET tikai taads kaa tu nezin PAT NEWIENU PROGRAMMU WAV Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Es lietoju AudioConvert, viss ļoti labi saprotams un vienkārš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now