.:tomy91:. Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Vakar ieejot amxmodx maajaslapaa ieraudziiju, ka ir iznaakusi 1.75 versija, ar dazhiem papildinaajumiem... Laikam jaapameegjina... Galvenais uzlabojums esot tas, ka tagad nebuus jaalabo modules.ini, lai ietu kaads no pluginiem, kam nepiecieshams speciaals modulis: AMX Mod X now detects and loads modules automatically as needed. For most cases, you will never need to touch modules.ini again. Furthermore, to help people organize their servers, you can now group plugins into separate, auto-detected config files. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 warbuut es kaut ko daru nepareizi bet izskataas ka shitam naw tas compile un newar kompileet failus no .sma uz .amxx!! winjam uzreiz jaaliek .sma un .amxx faili?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdo_ Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 suds vins plugins.ini ir sajaukts vienaa cupaa visss tas teksts un taa ar visiem tur failiem, aaa un tas ir domaats kaa upgreits 1.17 versijai Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 kaads ir vinju uzlicis uz servera? kas tur veel jauns? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeMonS Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 es šito mēģināju uzliku bet pēc šitā uzlikšanas negāja man psihostati.. beigas uzliku atpakaļ 1.70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:tomy91:. Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 (edited) es šito mēģināju uzliku bet pēc šitā uzlikšanas negāja man psihostati.. beigas uzliku atpakaļ 1.70 Deelj shitaa nekaads sakars ar psychostatiem lol! neko nebija jaamaina! Idinjsh! Man viss iet. paarliku addons/amxmodx un aiziet viss! EDITED: Nu veel ko jaunu pamaniiju - kad caur amxmodmenu iet kautko slap, slay utt, tad adminam aiz vaarda ir zvaigzniite, lai zin, ka tas admins! Edited July 2, 2006 by .:tomy91:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) Tomy tiesi addons nevajadzeeja paarlikt Jaunais amxx 1.75 ir addons... Tad pasaki prieksam tu nokacaaji addons prieks 1.75 tad uzliki atpakal vecos addons... tad tev sanaak ka atkal tev ir tas pats vecais amxx kuru tu lietoji ieprieks Edited July 2, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now