Jump to content
GIGN Forum

Par E 107

Recommended Posts

Hachi ar sito viss ir labaak neka php viss aizgaaja kaa smeereets bt kas man ir jaadara ar so???

e107 has been successfully installed!

For security reasons you should now set the file permissions on the e107_config.php file back to 644.

Also please delete install.php and the e107_install directory from your server after you have clicked the button below

blin ja tev serveris (web) staav uz windows, tad neko nevajag dariit, jo tas visu izdara autopilotaa biggrin.gif bet ja uz linux tad caur ftp serveri chmod (jeb access) paarliec uz 644!!!

To KillYou: Tu gan esi gudrs, ko posto, tu tak visu zinot, PRO esot, tad pieraadi to paliidzot, nevis dirshot!!!!! atsaldeetais daunis!! aa jaa un es gribeetu, lai tu man sapis HDD, ja tev nekas nesanaaks nedeeljas laikaa ES TEVI SMAGI NODIRSINAASHU DAUNI!!!!!

Es jau to sen zinaaju ka tu esi siks knabaataajs.. Dvaj uzlauz kompi gribu redzeet kad tik nedabuum smuku virusu kas sapisiis tavas smirdigas systeemas... Ka buus ar Video nopoishanos??? L*x

To, ka tev kādi 15, 16, 17 gadiņi mēs jau zinājām, jo ja tev būtu vairāk, tad tu jau sen būtu licis lietā samdzenes kuras tev nav, un būtu uzzinājis kā kas jādara.

Edited by White_Eagle

Es prasiiju padomu nevis moraali... Ja tu sho nesaproti tad iebaac savas skudras smadzenes vienaa vienta... Maby zinu visu labaak kaa tu, bet vnk neprotu paraak labi Angliski, taaka nevajag dirst, ja PRO ATRADIES....... Es prasiiju kas man jaadara ja nazini ja negribi tekt tad aizver savu paaksti un viss.....

blin ja tev serveris (web) staav uz windows, tad neko nevajag dariit, jo tas visu izdara autopilotaa  bet ja uz linux tad caur ftp serveri chmod (jeb access) paarliec uz 644!!!

viss daraas caur labo peles pogu - > ja izmanto filezilla (laba poga-> set priority -> 644) un viss...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...