Jump to content
GIGN Forum

Script

Recommended Posts

Es taisu cs webu, baigi labi sanaca, viss ir ok, poll ira, gestbok ira, bet nemaku monitoringu uztaisit, ka vispar tas skripts izskatas? kads nevaretu iedot paraugu, visu googli izraku, tur tik gatavie un tadi kas man neder izmeros vai izskatā. huh.gif

(un ja nezinat ko teikt nesakiet neko [nemu piemeru no ieprieks lasitajiem pluginiem] )

Rekur sitas labs ar visaam mapeem smile.gif editee config.php un ievietosanas kods ir

<iframe src="http://ip vai domeens/monitoring/index.php" width="155" height="250" border="3" frameborder="0"></iframe>

Un mapes liec stats/images/maps/

user posted image

EDITED

Shausmas aizmirsu pievienot linku no kurienes novilkt smile.gifMonitoring

Edited by LiL_Netii

arches :

Tātad šodien esmu izdomājis veidu, kā varētu savākt ziedojumus, proti, sniedzot jums pakalpojumus, bet šoreiz tikai tos kas saistīti ar CS!

Pakalpojumi:

1. CS 1.6 servera uzstādīšana/konfigurēšana - 10Ls Psc te ta4 ira pamaciba

2. Ar CS saistītu stilu, elementiem web (HTML + scripts) izstrāde - 10Ls tu no web nefiga nejedz to var spriest no tava php funsion saita

3. Servera download bāze (sv_downloadurl) - 2Ls/mēnesī

4. PHP-Fusion uzlikšana/konfigurēšana uz servera (jūsu) - 5Ls psc kurs loxs to nemak ?

5. Grafisko elementu un reklāmu izstrāde - 2Ls nja ta briva vieta reklamai man patika smile.gif

6. Servera/weba/statu/cs-elementu/OS uzlikšana uz svaiga servera - 30Ls nja

Tātad šodien esmu izdomājis veidu, kā varētu savākt ziedojumus, proti, sniedzot jums pakalpojumus, bet šoreiz tikai tos kas saistīti ar CS!

Pakalpojumi:

1. CS 1.6 servera uzstādīšana/konfigurēšana - 10Ls Psc te ta4 ira pamaciba

2. Ar CS saistītu stilu, elementiem web (HTML + scripts) izstrāde - 10Ls tu no web nefiga nejedz to var spriest no tava php funsion saita

3. Servera download bāze (sv_downloadurl) - 2Ls/mēnesī

4. PHP-Fusion uzlikšana/konfigurēšana uz servera (jūsu) - 5Ls psc kurs loxs to nemak ?

5. Grafisko elementu un reklāmu izstrāde - 2Ls nja ta briva vieta reklamai man patika smile.gif

6. Servera/weba/statu/cs-elementu/OS uzlikšana uz svaiga servera - 30Ls nja

1. Psc ir dauni kas neko nemaak wink.gif

2. Hahaha, tu gribi ar mani parunaat par programmeeshanu html + jscript, kaa arii design elementiem?? uz preiskhu atstaashu tevi 0000!!! ja nezinu nedirs, pietam, tu laikam esi atsaldeets daunis, ka neatkir php no html, proti simple web no php-fusiona??!!! XD.gif

3. briiinums ka nesaap.

4. piemeeram viens jau pasuutiija, kopsummaa par 10ls, 5 ieskaitiija 5 peec darba

5. forshi.. XD.gif

6. kaads nja.. katrs gudrs cilveeks, pat mazaak neprasiitu... XD.gifsmile.gif

P.S. Man liekas, ka tev vnk skauzh un tu arii esi pidinsh, kas pats neko iisti nejeez... Ja tu gadiijumaa saac tagad le4iit ka jeedz, tad paraadi savus darbus??!! TEV TAADI NAV!!!!!! smiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2125.gif

Edited by archees

archees->PSC tu pats nesi gudraks...

Te laikam visi ir tad "nOOb" ka liek to tizlo php-fusion... smiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gif

Manuprat tas ir tizlakais un stulbakais variants kadu vien var likt. Vispar te visi lieli krutoji doma ka visu labi zin, bet patiesiba ir tada kad te neviens pats neko nejedz uztaisit tik noka4at gatavu un uz haljavu no README.txt uzkonfigure...

shitadi lohi tik doma ka zin kas ir PHP!!!! bet nehuja isteniba nezin!!

TU losi pat nezini kas ir piemeram

<?
if() {
echo();
} else {
echo();
}
?>

un ko tas vispar nozime un tadi te pilns forums!!!

doma kad pec worma pamacibas uztaisiji serveri tagat esi baigais programetajs vai saproti visu par PC? NEHUJA TU NEZINI!!!

lamer2.giflamer2.giflamer2.giflamer2.giflamer2.giflamer2.giflamer2.giflamer2.gif

P.S.

Es apzinos kad par shadu postu ir 97% kad es dabushu BAN bet kadam tas bija japasaka! lamer2.gif

smiliez.de_2523.gifsmiliez.de_2523.gifsmiliez.de_2523.gifsmiliez.de_2523.gifsmiliez.de_2523.gifsmiliez.de_2523.gifsmiliez.de_2523.gif

vo vo

LABAK RESPEKTEJIET CILVEKUS KAS PASHI KAUTKO VEIDO UN TAISA NEVIS VISUS TOS LOHUS KAS NESUDA SAVU APDIRSTO,APMISTO ROKU NEVAR PAKUSTINAT!

aa un

tk1-> es tev ietektu biku tam tavam webam pamainit fontu bet ta nav ne vainas wink.gif

Edited by KillYou

arch cik tu gudrs iegaji phpmyadmin un visu izdzesi vai biggrin.gif psc kas pa maksu gribi es izdarisu ta lai tu jaunu hdd pirktu? man tur paroles nebija biggrin.giflaugh.gif

Edited by tk1

Arches http://80.233.235.62 mans webs + es php +html flash un javaskript loti labi parzinu + photoshop skills bet tikunta ja nesaproti jokus labak nosaujies thumbsup.gif

labi ka pats kauko dari, bet web ir parak tumsh, krasa man vispar nepatiik, un labajaa pusee, tas arii ir tizli, vareji likt centraa, navigacijas pogas ari nau, tikai texts, nekas tur labs nau eusa_snooty.gif

labi ka pats kauko dari, bet web ir parak tumsh, krasa man vispar nepatiik, un labajaa pusee, tas arii ir tizli, vareji likt centraa, navigacijas pogas ari nau, tikai texts, nekas tur labs nau eusa_snooty.gif

tam pierkiitu wink.gif

P.S. es tavu DATUBAAZI NEDADZESU!!! IDIOT!!! UN JA JUUS NESAT TIK GUDRI, lai UZLIKTU PAROLI, tad CHAU!!!! XD.gif es neesmu tur vainiigs dauni!!!! XD.gif

Prieksh KILLERA

<?

if() {

echo();

} else {

echo();

}

?>

oo malacis saliidzini darbiibas, ja?? ja izpildaas/neizpildaas, tad paarejam uz otru posmu, ja?? malacis, a kko par for, while cikliem ar maaki pastaastiit, vai arii tur tavas unikaalaas smadzenes aprobezhojas??? XD.gifblink.gif Pietam es neesmu teicis, ka paarzinu php!!!! gandriiz neko nerubiju, mazliet tikai.. pashlaik maacos Borland Pascal!!! smile.gif bet man arii poh ko taads unikaalais daunis kaa tu te le4ij ar lieliem sarkaniem burtiem, 100punkti tevi beerniibaa smagi sita! gussa.gif Un labaak pasaki kur es teicu ka esmu zaebisaakais php programmeetaajs, ka visu zinu? tad man nestaaveetu fusions!!!!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...