Desp3radoS Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 es uztaisiiju caur frontpage pienemamu majas lapu un kur vinju vareetu ielikt ???? plzzz pasakiet kur un kaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolka13 Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 ble tu kaut kads spameris esi! visu laiku taisi diskusijas! tad prasa ka to uzlikt tagad peksni to! Ko rit jautasi? Kur pamperus iegadaties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 DA LIEC KUR GRIBI! ieraksti appserv un liec www mapē to savu jobnato webu! P.S. Sorry, ka rakstīju biku ar Caps Lock, vnk besij idiņi, kuri taisa bezjēdzīgus topikus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 ja nezini ko peec uztaisiishanas ar vinu dariit NETAISI VISPAAR! tik gruuti ierakstiit Googlee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 es iemetu www mape un ka lai zinu ka sauc adresi manu /???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 raksti mozilla vai ko tu tur lieto... LOCALHOST VAI SAVU IP!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Desp3radoS said: es iemetu www mape un ka lai zinu ka sauc adresi manu /???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Bļāviens vēlviens jeb***** idiots. Da kas tas ir tu p***** na**** ar galvu domā vispār. Nu psc tauta, kas Jūs galīgi. Nu naf** tādiem vispār ko teikt. Šitie sīči vai nesīči jau besīt sāk. Domāt viņi vispār nedomā ar galvu. psc vienkārši. Kro*** tādi. Edited June 29, 2006 by White_Eagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Desp3radoS said: es iemetu www mape un ka lai zinu ka sauc adresi manu /???? paaudzies liidz 10 gadiem ciitiigi attiistot logisko domaashanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 bled tu white eagle laikam pa seju kribi noraut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Gribētu redzēt, kā tu viņam iesi skaldīt purnā. Tas, ka lapa taisīta ar Frontpage, jau vien liecina par to, ka tā pilnīgi noteikti nav pieņemama, kā postulēts pirmajā postā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Desp3radoS said: bled tu white eagle laikam pa seju kribi noraut O! Ierunājās kvekšķīte Link to comment Share on other sites More sharing options...
archees Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Desp3radoS said: es iemetu www mape un ka lai zinu ka sauc adresi manu /???? www.pilniigiemcirvjiem.lv Quote bled tu white eagle laikam pa seju kribi noraut Cik tev gadu? Varbuut tu maacies iipashaa skolaa?? Aaaa jaa cirvi, ko tu visos postos pievieno bildes??? Gribi hostu paarbarot ar savaam kuulajaam bildeem?? A varbuut tu nezini, kaa signatuuru uzlikt? Par to es nebriiniitos, jo tu neizskaties iipashi gudrs.. -------------------------------------------------------------------------------------------- P.S. Kvacky man liekas, ka dereetu sleegt sho daunu sanaaksmi un dazhu labu pabarot ar vaarnaam par to ka visu, ko nezin saposto 1000 topikos, nevis 1aa Edited June 29, 2006 by archees Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 archees said: www.pilniigiemcirvjiem.lv Cik tev gadu? Varbuut tu maacies iipashaa skolaa?? Aaaa jaa cirvi, ko tu visos postos pievieno bildes??? Gribi hostu paarbarot ar savaam kuulajaam bildeem?? A varbuut tu nezini, kaa signatuuru uzlikt? Par to es nebriiniitos, jo tu neizskaties iipashi gudrs.. -------------------------------------------------------------------------------------------- P.S. Kvacky man liekas, ka dereetu sleegt sho daunu sanaaksmi un dazhu labu pabarot ar vaarnaam par to ka visu, ko nezin saposto 1000 topikos, nevis 1aa a varbut varnas pec tewim ilgojas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archees Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 myst said: a varbut varnas pec tewim ilgojas??? peec kaa tu to secini? peec taa ka man piebesijis shis lielais uuseru uzpluudums forumam? ok ok.. neko neteikshu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Juus visi esat pidinji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts