McJaNis99 Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 kapeec kad gribu uztaisiit datubazi atver man IE ar lapu kura nedarbojas ,bet vaidzeetu darboties ,lai uztaisiitu datubazi. Kape nedarbojas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Kam tev datubaazi taisiit caur phpmyadmin??? ieej tacu mysql/data folderii uztaisi folderi ar nosaukumu un datubaaze gatava Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 mn taadas aizdomas ka tev vispaar neatver phpmyadmin ja taa ir vajag ieiet config.inc.php un ieraktiit $cfg['Servers'][$i]['user'] = 'root'; $cfg['Servers'][$i]['password'] = ''; vietaa ' $cfg['Servers'][$i]['user'] = 'tavs uzstaadiitais username'; $cfg['Servers'][$i]['password'] = 'tava uzstaadiitaa pass'; Un ja tu taisi ar wamp un tev vispaar nevaer valaa phpmyadmin jau no saakuma pasties vai taa ikonina nav pa pusei dzeltena ja ir izsleedz skype un restart all servises un viss iess Tie vissi ir mani mineejumi jo nezinu caur ko tu taisi bet ja caur wamp tad shitam vajazdeetu paliidzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
McJaNis99 Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 nu es izsleedzu skype un uztaisiiju restart ar services bet tapataas vinja ir dzeltena pa pusei un tas phpmyadmin neveras valjaa hmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 atsleedz no vina ugunsmuuri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 LoHu LoHs Tu Esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
McJaNis99 Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 (edited) nevajag jau apdirst cilveeku ja vinjsh ko nezin p.s. man viss aizgaja Edited June 26, 2006 by McJaNis99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deimons000 Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 klausieties es ustaisiju datubazi tur pec tam rakstits itka iejiet http:// un te mans ip es ieju un man raksta You don't have permission to access / on this server. ko man darit es nezinu ko es tadu nepareiz izdarij plz pasakat kas nepareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now