rolka13 Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 nu karo4 sataisiju visu ieinstaleju WAMPU bet kad kads grib mana weba tikt rada tou have no acces nu kaut ko tadu! bet phpmyadmin jau vajadzeja likt paroli! ka lai izdara lai ir drosi bet citi var redzet webu? a un vai katrai datubazei ir sava parole vai ka?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 nu netaisi tač dubulttopikus! Es tev vnk iesaku nomaini phpmyadmin mape nosaukumu un nekādas paroles neliec, jo tas nav vajadzīgs, un es arī neticu, ka kāds tev tur mēģinās "uzlaust" tavu ūber webu.(domāju, ka visiem tas būs poooooohuj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Vēl labāk nomaini nosakumu, un uzliec paroli Protams, ja mācēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Quote Vēl labāk nomaini nosakumu, un uzliec paroli Protams, ja mācēsi. White_Eagle kaa var uzlikt paroli???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 atrodi failu config.inc.php un izlasi to no paša sākuma līdz pašām beigām, ja tev vēl tad nepieleks, tad nu sorry. Tu neesi neglābjas variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now