Guest H!vemind Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Karo4 viss sakaas ar ideju 4dienaa kad, shie zeeni man pateica ka var laist uz talsiem svineet tur, es neko launu nedomaadams uzreiz piekritu ,atbraucaaam satikaam STOKE katrs iekrushiijaam par ~150 ml snabi , devaamies pie UBER PRO DAR3K paeest veelak saaka liiit un sanaacaa taa ka bija jabrauc ar mashiinaam uz sabili , kur gandriiz dabuujam pa kjobi deel blody , kas mekleeja kaski ar kaut kaadiem vieteejiem , kaadus 2 snabiishus un 2 hektorus pieveicaaam tad visi pilniigaa paali devaamies atpakal uz talsiem.. kur mani piespieda guleet kopaa ar blody 23 (lielaa dzershana):Riits apmaacies ,piecelos skatos cik pretiigi ka blody blakus gul... ,cik noprotu mums bija skrobe ,ka bijaam papisushi iistaa Jonathan no anglijas vesto snabi, bet leenam sataisiijaamies un sapirkaam visu lielajam kodienam Laukos gan taxis bija leets, 10ls par 25km atbraucaam mums bija 1 pilzenes alus kaste un 8 bonaparti 0,7 kopaa uz shiem sveetkiem izteereejam daudz naudu rupji reekinot kopa bija kaadi 140ls ,karo4 dzeeraam kartiigi , taa liidz 5 riitaa Darek dzert nemaaak piepisaas ap 3jiem un nevareeja atcereeties ko i dariijis pat nezinaaja ka veema , to es vinjam riit atgaadinaaju ka vinjam elpa smirdeeja ,Svineejam pie USMAS EZERA Blody vispaar pazuda 3h pie kaut kaadiem igaunjiem , peec 3h atchuhnjaas ka dzheks staav pie ugunskura un vinjam saka pa kriev ( tev ir silti ) ? Shajaa dienaa es ielaidu dareku savaa sirdi MczIp nobuchoju uz vaiga 3 reizes vinju Atbrauca arii busula braalis ( dzhekam balss nu taa kaa piens ar zemeneem ) dzied nu kartiigi 24:(pohas) Dareku nevareejam piecelt no riita vinjam tika telts kaats baasts dirsaa , tik un nekaada reakcija zb jau rakstiit bisk veelak pabeigshu VELAAK BILDES ARII BUUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 izklausaas jautri, jaagaida bildes, tad noteikti buus vel interesantaak(itsevishkji tad, kad pashi vaininieki ieraudziis sevi daram ko taadu, ko pashi neatceras ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 kur mani piespieda guleet kopaa ar blody bildes bus ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 vareejaat mani arii pasaukt buutu aizkaapis liidz jums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Nee tas prikols ar tiem igaunjiem cepii(dareka vaardi) nenormaali , es kr4 atceros sevi ap 2 naktii bet no tiem 2-5 neko nezinu , filmu atkal saaku rubiit tikai kad kaukaads p1dinjsh piedaavaa cigareti un prasa "Tebe teplo?" es kr4 paarmiizis seezju nepaziistamaa vietaa un prasu kaa es tur nokljuvu , shie atbild ka man esot bijis auksti un ka es esot atnaacis sasildiities , es uzreiz nomiizu un aizskreeju mekleet dareku lai shis mani apmiiljo jo naaca baigais raudiens ... psc veelaak izraadijaas ka tie lohi bija nozagushi ne tikai manu kuslo kjermeniiti :shnjuk: :shnjuk: bet arii kaadus 10 alinjus un veel visas cigaretes kas guleeja pie ugunskura un ugunskuraa , tb no riita es biju atpakalj ierindaa bet par cigareteem un alinju daudzumu to gan nevar teikt , labi ka citi igaunji atmeta divus barclay pa4kas un peec kaada laika izdevaas attaisiit bagazhnieku un iemalkot alinjus kas bija mashiinaa ... vispaar lol veel bija normaals prikols kad atklaajaas ka dareks ir totaals miikstais jo vinjsh nespeelee ne volejbolu ne futeni ne peldeet ir iemaacijies veelaak naakamajaa dienaa vilkaam baigi ilgi laiku un vakaraa dareks brauca pie big_shit , mees ar hive ar domaajaam braukt uz to pashu pusi jo maajaas biki par veelu sanaaktu nokjuut , tachu big_shit muus smagi pasuutiija un es attapos ventspils-riigas autobusaa ar kuru tad abi ar hive aizkljuvaam liidz riigai ta4u maajaas taapat uz sharu tikai ap 12 es nokjuvu kaa visaas amerikaanju filmaas laimiigas beigas , jaagaida tikai ko dareks teiks par saviem piedziivojumiem bez mums , gan jau abi ar wormu liidiis kruumos meeriities ar kraANIEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 a vot es vienreiz redzeeju kaa dareks futeni speelee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 a vot es vienreiz redzeeju kaa dareks futeni speelee... vēl labāk nekā cs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 dareks ir neatraktiivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 so te vajadzeeja rakstiit spama sadaljaa ''Pohas'', bet skatos juus esat nekaartiigi un netradicionaali nosvineejushi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ņjā.. šitie džeki māk svinēt jāņus Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 tākā alus vairāk prasījās priekš jāņiem. /me negrama cita alko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 HIve miil dareku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 WAnnabe darek's Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 es <<< nepaziistami stringi >>> daRek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mczip Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 TeraLOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Tā stringu bilde tā neko. Smuki. + "WAnnabe darek's" bildē tas kribs aizmugurē jūsējais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 yep thats my house u bastard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 kaapeec taam bildeem ir tik liels izmeers un tik slikta kvalitaate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Tai stringu bildee juus abi izskataaties akal jau tik liidziigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 vnk, megalol man tikko Ilze pazvana saka, ka jus topicku uztaisijushi. Mans viens jautajums, kur jus bildes tik aatri dabujat, jo pat man vinjas vel nav un teica, ka nebus, jo jonathanu tagad mekle "tas" meitenes mamma savejie, sapratis! Vel lielaks lol, ka vinji guleja kopa no rita texts no hive "vinjam mute smird" nee, bet kopuma bija ok, ja tik nebutu shi liela chakareshanas pirms janjiem, t.i, uz to sabili, kur nezheligi gribeja stoke braukt... blody, vispar unikals, aiziet pie vietejiem un bez iemesla pasaka "ejiet dirst geji" p.s par to vemshanu es gan kautka maldos jo reali neko neatceros... un ka uz telti tiku arii man tagad bildes slinkums likt, rit ielikshu! Un pec janjiem, kad ar ilzi aizbraucam uz laukiem ar bija naisjsiks, Ilzei bucha! aaa, Iveta, ka tikat uz Rigu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Bija ok, tik diezgan leeni, jo galaa ar zizli piebraucaam gandriiz vienlaiciigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Tjaaks... man šai sakarā IR ko teikt! Lai nerastos nepareizs priekšstats, varu visiem pateikt, ka dareks MAAK peldēt un spēlēt volejbolu! Mēs (spite&worm&big_shit&muusu radi) to pārbaudījām! Un vispār, kas tie pa sū***? Kas gan Jāņu vakarā alu nedzer? Ak jūs mazie dzērājiņi . žēl man blodijs, bet labi ka vismaz hiveminds atrada papardes ziedu P.s. Blody es jūs nepiekāsu. Jūs paši no zila gaisa izrāvāt, ka drīkstat braukt pie mums. spite teica, ka esat mazi nekauņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 spite teica, ka esat mazi nekauņas Ilze, tu kautko jauc. Nejau hive atrada papardes ziedu, bet gan jonathan Peterim, vienigais papardes zieds bija ar blody'u Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Nu bet viņš pat pats teica, ka atrada to ziedu . Paga mēģināšu iekopēt... <big_shit> papardes ziedu atradi? <Hivemind> jaa big_shit Var jau būt, ka es kaut ko pārpratu . Enīvei, tagad dareks to vien darīs kā klausīsies latviešu mūziku , iepatikās taču, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 itsevishkji dziesma par zemenem p.s gribeju tik piemest divas bildes t.i nakamais rits... tas kas gulj tai telti esmu es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now