3ncOunTer Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Nu šitam vajadzētu būt tādam mazāk pazīstamam video (es vismaz ceru ) Enivei, click Here ... Ja skaties, tad skaties līdz galam Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 šitādus bēdu stāstus neliekat.. gruzons parauj, ka māte daba tā vai savādāk apdala kādu. bet respekt viņam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 šitādus bēdu stāstus neliekat.. gruzons parauj, ka māte daba tā vai savādāk apdala kādu. bet respekt viņam. gan jau būs labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Tiri ta neko 4alits atradis ka izmantot lielderigi ,savu nepilnvertigo dzivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Un es vēl krītu izmisumā ar lauztu roku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Zel ka es tik profesionali pagaidam uz gitaras neprotu ar rokam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 žēl palika..... iedomājies ja mums nebūtu rokas... tas liek aizdomāties. mēs te uztraucamies pa visādiem sīkumiem, bet dažiem ir vel sliktāk un viņi ar to ir samierinājušies....(es te vel varētu uzrakstīt 200 vārdu garu eseju, bet pričom?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 aawww... Šķiet, ka forumā ir vismaz daži sirsnīgi un labestīgi cilvēki... Respect jums P.S Vismaz beidzot, šito ne1 nav iepriekš redzējis (vismaz pagaidām ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 akal saakaas fluudosana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eDy Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) hmm nosplaujos 3reiz paar kreiso plecu, bet ja man taa buutu visticamaak es dariitu pashnaaviibu, jo ko es padariitu ar kaajaam? psc dators atkriit, ar mashiinu nemaaceetu braukt - kr4 ar kaaajaam lai visu to iemaaciitos tieshaam ir vajadziigs diezgan ilgs laiks! juutu liidz Edited June 24, 2006 by eDy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Vinjam diezgan gruuti buutu noshauties Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 psc dators atkriit, ar mashiinu nemaaceetu braukt kljuudies. sen redzeeju liidziigu sizhetu par vienu sievieti ar identisku probleemu, vinja no beerniibas jau ciiniijaas un visu iemaciijaas - vareetu teikt, ka vinja neizjuut atshkjiriibu un dazhas lietas prot veikt laaak kaa mees. p.s. ja vinjai intereseetu cs, tad vinja te mazaako dalju iznestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eDy Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 p.s. ja vinjai intereseetu cs, tad vinja te mazaako dalju iznestu. njem un meegjini paspeeleet ar kaajaam vajag kkaadu speciaalu peli, un kaa tu paspiestu klaviatuuru ? buutu taa pashvaki ! nu no pashas dzimshanas jau var iemaaciities bet ne jau pusaudzha gados kad jau ir pierasts pie vecajaam labajaam rokaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 njem un meegjini paspeeleet ar kaajaam vajag kkaadu speciaalu peli, un kaa tu paspiestu klaviatuuru ? buutu taa pashvaki ! nu no pashas dzimshanas jau var iemaaciities bet ne jau pusaudzha gados kad jau ir pierasts pie vecajaam labajaam rokaam nemeegjinaashu. tu plaano pazaudeed rokas? (retorika) par to speeleeshanu - ir speciaalas invaliidu klaviatuuras un kaaju veikliiba vinjai bija izcilaa liimeniii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 interesanti ka Juan Pablo tiek pie baribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 interesanti ka Juan Pablo tiek pie baribas Viņu baro sieva. Un vieglus (pēc svara) produktus mierīgi var notiesāt ar kāju palīdzību... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now