real men Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 kursh peec juusu domaam ir leetaakais hostings lai uzliku www. .lv vai ari cs. .lv ??? Plz pasakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadam Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 par lv es nezinu bet laps ir orgfree.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 vismaz paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Hostingam cenām gan ar domēnu maz sakara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 es saprotu a bet kaa juus domaajat lai ir ar Html un DNS(A) ??? un 100mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 sadam said: par lv es nezinu bet laps ir orgfree.com es meginaju tur uztaisit bet kad uzinstaleju lapu rada baltu lapu kape ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 moš datubaze vainīga, moš CH mods, moš tu esi lai izlasītu readme failu kas un kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 es iesaku lathost, tur patiešām cenas ir ļoti zemas salīdzinoši ar citiem. reku buus saits: www.lathost.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Tak nav jēgas ņemties ar tiem cs..lv vai tml. Elmentāri ir ieiet Te un dabū smuku domēni ar hopto.org ; sytes.net un citiem. Viss viegli un elementāri, un galvenais par brīvu Nu es tik tā - iesaku, katram gadījumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Wo wo man arī ir sytes.net un pietiek, negribu maksāt 20 ls par vienu vārdu mazāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 man ir iron-fist.id.lv arii par briivu Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ew norkiiz kur var dabūt plzz pasaki ja zini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Norkizz said: man ir iron-fist.id.lv arii par briivu es varu dabut from.lv majaslapai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) tew tak pietiek ar sytes.net sheiT Galvenie otrā līmeņa domēni ALD ?.lv? Domēna vārda pieteicējs var izvēlēties reģistrēt savu domēnu tieši augstākā līmeņa domēna .lv zonā, piemēram, ?mana-organizacija.lv?. Taču eksistē arī daži vēsturiski izveidojušies otrā līmeņa domēni. * .com.lv - otrā līmeņa domēns komerciālām struktūrām, * .edu.lv - otrā līmeņa domēns izglītības iestādēm, * .gov.lv - otrā līmeņa domēns centrālās valsts varas un pārvaldes struktūrām un tām pakļautībā esošām struktūrām. Šo otrā līmeņa domēnu reģistrāciju nodrošina VITA saskaņā ar noteikumiem. * .org.lv - otrā līmeņa domēns dažādu veidu organizācijām, * .mil.lv - otrā līmeņa domēns aizsardzības iestādēm Latvijā, * .id.lv - otrā līmeņa domēns privātpersonām, * .net.lv - otrā līmeņa domēns interneta pakalpojumu piegādātājiem, * .asn.lv - otrā līmeņa domēns asociācijām, * .conf.lv - otrā līmeņa domēns konferencēm un izstādēm. pa taisno... Edited June 22, 2006 by Norkizz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Cove.r said: es varu dabut from.lv majaslapai diezvai tu dabuusi Quote Atvainojiet, bet jaunas From.LV adreses nereģistrējam. Un tam from.lv apkshaa radaas reklaama Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Nja bet īsāks domains nenāks par ļaunu piedevām ar lv paldies tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
linerix Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Nu es tev ieteiktu LatHOST.lv pagaidam labakais un Latvija letakais hostings... ieej TE ieverte pats shitas letas cenas Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 linerix said: Nu es tev ieteiktu LatHOST.lv pagaidam labakais un Latvija letakais hostings... ieej TE ieverte pats shitas letas cenas Tak visi zin lathost, ir labs bet negribu maksāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) Akdievs....Tu tachu google.lv vari ieraxtiit paris vaardus piem: free web hosting kka taa... un ja vajag DNS uzraxti free dns piem tiko uz halavu uzraxtiiju un atradu: dyndns.com tur var pieregot kkadus DNS piem viens jau norm: shacknet.nu... un piem: auns.shacknet.nu Edited June 23, 2006 by elans Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 elans said: Akdievs....Tu tachu google.lv vari ieraxtiit paris vaardus piem: free web hosting kka taa... un ja vajag DNS uzraxti free dns piem tiko uz halavu uzraxtiiju un atradu: dyndns.com tur var pieregot kkadus DNS piem viens jau norm: shacknet.nu... un piem: auns.shacknet.nu Nu pareizi es jau ari esmu dyndns panjemis domeinu tur riktigi isi ka piemeram xxx.mine.nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now