AGRO Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 nevar izdarit ta ka ierakstit tikai skanju no cs? visus savienus bez bildes blidi nevaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 kam tev ieraxtiit? atver sound mapi tur vinji visi ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRO Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 elxnis said: kam tev ieraxtiit? atver sound mapi tur vinji visi ir! nju ta vaig nju nju kad start movi tad skanja nava a man vaig vel to dabutt klat ierakstit aizgajaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ? Ar Sanju <------ ROFLCOPTER Es no sākuma biju iedomājies, ka būs kautkāds foršais topiks par AGRO, kurš ar kaimiņu Saņu (tjip saīsinājums vārdam Aleksandrs, laikam) sūdus vārīja, taču, bļē, ablomījos Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 flashback said: ? Ar Sanju <------ ROFLCOPTER Es no sākuma biju iedomājies, ka būs kautkāds foršais topiks par AGRO, kurš ar kaimiņu Saņu (tjip saīsinājums vārdam Aleksandrs, laikam) sūdus vārīja, taču, bļē, ablomījos Ev agro pajautā saņam vai kaņdžu tecina, man 3 litrus vajadzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenix1 Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 xaxax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now