Jump to content
GIGN Forum

.bsp To .map Konvertors

drinkits
 Share

Recommended Posts

Guest D3v1L
luudzu pasakiet kaa lai dabuu no bsp formaata uz map formaatu lai varetu paarveidot origjinaalaas mapes, vnk izmekleeejos pa google bet natradu new_silly.gif

bjlins es shito zinaju pad kad atcereeshos uzraxtishu wink.gif

Es meiginaju pamainiju bsp formātu uz map formātu, bet nesanak tipa nospiežu open viņš (Hammer) man neko neparāda....... zaban.gif

man skiet ka vajag rmf file, jo map file ir mazaaks un vinjs nav domaats vairs prieks hammer. Jo ja no rmf paartaisa uz map tad tur pazuud kkas kas vajadziigs lai paraadiitu hammeraa. ja saglabaa kaa *.map tad tas map fails manupraat ir domaats lai vareetu sakompileet bsp failu (ja nav hammeraa ielikts hlrad.exe utt). Taas ir manas domas varbuut taas ir aplamas bet tomeer

man skiet ka vajag rmf file, jo map file ir mazaaks un vinjs nav domaats vairs prieks hammer. Jo ja no rmf paartaisa uz map tad tur pazuud kkas kas vajadziigs lai paraadiitu hammeraa.  ja saglabaa kaa *.map tad tas map fails manupraat ir domaats lai vareetu sakompileet bsp failu (ja nav hammeraa ielikts hlrad.exe utt). Taas ir manas domas varbuut taas ir aplamas bet tomeer

ar hameri var atvert ari map failu rmf ir "resource map file" reku ir paradiits kaa parveidot no bsp uz map http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=7735

Edited by LIONz

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...