7sky*Lenys Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 (edited) Es tjpa panjemu un gribēju pārveidot karti assult, tikai neaprotu kapēc, kad man izdevās pāveidot šo map, tā karte nevāji raustijās, es itka izmantoju tikai 2 wad failus halflife.wad un assult wad, bet varbūt tas ir par daudz, es tiešām nezinu, plzz kāds palīdz ja var Neesmu nekāds pro šajos jautājumos, bet ir laba doma kā pārveidot assult, tiešām šī karte ir man mīļa un tapēc gribu to padarīt vēl interesantāku, Edited June 17, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 es nez es ar pārvedooju 35hp_2 un arī bja maz fps tiaki nezinu kapēc!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Es sapratu vismaz tik daudz, ka winbspc parveidotas kartes ir neprcizas, bet ta otra bspt ir precizakas, bet karas, kads nezin ka nowerst sho zemo fps ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D3v1L Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Es tiesham nezinu ka parweidod pats ari gribeju uzdod tadu jautajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 (edited) Oddish jau lepns palicis neatbild vairs uz stulbiem jautājumiem Tādi viņi ir cik var palīdzēt Edited June 20, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 nedirs, tulīt uzrakstīšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Vel jau spēkā ir mans jautājums par textūrām, kur tu arī negribi/nevari palīdzēt. Kaut gan tagad vispār VHE kkas nojuka. Kādu nedēļu neko nebiju darījis ar viņu. Tagad ieeju kko paākstīties. Uztaisu entity, lieku properties, bet tur viss tukšs. Optionos viss pa vecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ko tu gribēji zināt par tām tekstūrām ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Kā uztaisīt savas textūras. Bilde jau man ir. Nezinu, kas tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 (edited) Hei hei hei Traffic tev ir savs topiks, man bija jautājums kā dabūt lielāku fps, kad pārveido mapus, es pārveidoju ar BSPTwoMAP bet kartes raustās kad es pectam pārveidoju ar valve hamer editor atpakaļ uz bsp failu, kapēc tā, un tā otra orģinālā programma winbspc vispār vaņī, jo pieļauj daudz kļūdas Edited June 20, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Es sapratu vismaz tik daudz, ka winbspc parveidotas kartes ir neprcizas, bet ta otra bspt ir precizakas, bet karas, kads nezin ka nowerst sho zemo fps ?? ar winbsp dekopailojot kartes var rasties caurumi karte vai ari nepareizi poligonu karte ir vispirms japarbauda vai nav iespejams viņā uzlbot fps partaisot kādu bloku pac labakais ir pasham taisiit karti un nevis decompailot :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) Dekompailojam karti dekompaileri var dabūt šeit atveram karti ar quark quark var dabūt šeit Solis Nr.1 Solis Nr.1 Solis Nr.3 Solis Nr.4 noseivojiet un atveriet vinju ar hammeri varat ari turpinat stradāt quarke bet hammerim ir vairāk priekšrocību ceru ka palidzeeja Edited July 3, 2006 by LIONz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 So quart noladejot. Kur ka vinu jakonfigure varbut kads pateiks info un vel stulbaku atbildi, kuru faili isti japalaiz, lai proga atvertos Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 nekas tur nav jakonfiguree ja esi novilcis pareizo failu tad atliek tikai palaist quarke.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) LIONz sry bet vnk neko nevaru saprast kas tur radits solis nr1 solis nr2 utt. Neko nesaprotu, kā izdzēst tos bojātos objektus. EDIT: Pirmīt nebija laika visu tā skaidri paskaidrot, kas nav skaidrs tadel tagad pateiksu. Man nerādās tāds uzraksts, kā tev pie texture -0csSandWall. Cik sapratu tad tā laikam ir viena no dust textūrām, bet ja es pārveidoju citu mapi tad tās textūras nosaukums tur nebūs, tad kā lai es zinu kura textūra no tās tabuliņas man j;aizvēlas? EDIT2: Es uzklikšķināju uz vienu no zaļajiem objektiem, tad paņēmu polyhedron, atradu tā zaļā objekta tetūru, un man uzmeta tādu pašu logu kā tev solī nr3. es spiedu yes un zaļie objekti pazuda. Noseivoju karti, tagad veru viņu vaļā ar VHE, taču tur man tagad neuzrādas neviens objekts. Edited July 10, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar4A Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 es meginaju izlabot kadu orginalo karti uz valve hammer bet man neljaav neko labot... tapeec man labaak patiik pasham visu iztaisiit nevis paarlabot ...Tas ir vecs joks !!! kadas 6 mapes jau esu uztaisiijs protams nav jau ritiigas UUBER SUPER DUPER mapes bet man patiiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 es meginaju izlabot kadu orginalo karti uz valve hammer bet man neljaav neko labot... tapeec man labaak patiik pasham visu iztaisiit nevis paarlabot ...Tas ir vecs joks !!! kadas 6 mapes jau esu uztaisiijs protams nav jau ritiigas UUBER SUPER DUPER mapes bet man patiiik Kas tu galīgā sviestā esi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar4A Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ja,bet man taa bija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Liels paldiesinjsh tew LIONz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now