r&r Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 kur juus bijaat, kad shaadi pieteikumi bija jaasuuta uz netgeimes adminstraaciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 macho pieteikums the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 te tieshaam var atlauties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Mīļākā krāsa, kāpēc: mīļākās krāsas zila un sarkana .. =[ nezinu, tas viss man ir rakstīts gēnos <-- ir geeni ir varianti Esmu iepazinis daudz cilvēkus netGames serveros, bet zinu tikai dažus, precīzāk ar pirkstiem var saskaitīt, cik cilvēki. neko nesapratu Man pašam ir kaķis, kura vārds ir Mince orinidzelll Mīļākā krāsa, kāpēc: oranža, jo tā ir divas manas citas mīļākās krāsas(sarkana un dzeltena krāsa) nee ierekt varreja labi P.S macho un testa pieteikumi byvaet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Mīļākais dzīvnieks bija mans lauku kaimiņu suns Džoris pirms viņu notrieca labības kombains. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ja arī spēlētājs spēlē ar neatļautām palīgprogrammām, lūdzu, brīdiniet viņu, vēlreiz brīdiniet un tikai tad, ja tas nepalīdz kick no servera. Ja spēlētājs turpina izmantot čītus, bans uz mēnesi. GIGN admini, jums ir ko mācīties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 tas gangsta mincis ar stikla aci un piiraadzinji pwnz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kel Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 domaa viniem nav juutu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now