FBI.Informant Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Sveiki .. Skatos , ka vasara ir pienвkusi un arо es esmu atgriezies pie datora atkarоbas un beidzis mвcоties . Domвju , ka spзlзju ittin daudz un ittin pieklaajоgs ar esmu ! Esmu jau manоjis izteicienu , ka adminu ir pietiekami un tв arо ir , bet ja pвrverte cik adminu ir aktоvi online tad sanвk kвв , sanвk . Chee eniiveij : Veeleejos palыgt xslap un xk , lai Es spзtu aktоvi darboties serverо .. Vasaras plвni : Itkв domвju pastrвdвt , bet darbs neaiznjems tik daudz laika un pa brоvakiem brоюhiem bырhu serverо un Tur aєо uzturзshos .. Kas atliek par naktоm , tad spзlзju tikai kвdas 2 reizes nedзljв , bet toties no єitiem esmu пjoti aktivs , ko parasti agri ceпjos .. Nedaudz par Mani ! P.s no P.s Kв bыs tв bыs! eko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Izlasīju pieteikumu un nodomāju "hmm. nē". Tad ievēroju to bildi. Diezgan oriģināli. Nodomāju "Bet tomēr nē" un aizgāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ja tas avihzes raksts buhtu viss ar gotu burteem un vehl vecajà drukà... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 dream on ? :OMG: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 hmm abiem peeksni paradijies dators un ja bisk paspeele un atkal prasa acc... ir ir dzhekiem iekshaa, pret eco zinu ka tas ir kaut kaads addicts kas speeles, bet par acc doshanu nez nez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 neatbalstu, jo pārāk daudz adminu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 hmm abiem peeksni paradijies dators un ja bisk paspeele un atkal prasa acc... ir ir dzhekiem iekshaa, pret eco zinu ka tas ir kaut kaads addicts kas speeles, bet par acc doshanu nez nez... Pēkšni nēē , vienk man bija jābeidz mācību gads sekmīgi nevis jāsež truli pie datora .. Par daudzajiem adminiem - Es nesaprotu tad kaadelj bukuc!im un chetoram iedeva acc , man jau nekas pret viņjiem , bet nu labaaku atmasku varējāt jau izdoāt .. Man gignā ir 14 lielākais online time serverī , ja neskaita to , ka pat 1 mēnesi nespēlēju un tikai 6 no 14 ir admini ! chee eniiveij : Kā būs , tā būs ... Kavacky : Vinjiem Tur nav gottu burti .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 dzhekinj kaa tev ar iedomibu? tu vispar zini cik ilgi es speleju gign? kad es tiesibas prasiju nenodirsu nevienu. protams tev jau kka vajadzeja izcelties ne nu ne jau man izlemt, bet tad nevaig beztema likt kkadu atmasku. P.S. vasara cs nav jaspele Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 (edited) Tā netika domāta , kā atmazga , bet kā komentārs .. Ar iedomību viss okey un ar parējo ar , vienk tad nevajag rakstīt '' adminu pietiek'' ! Edīte : Kur es kaadu nodirshu un kur ir mana atmaska? Edited June 19, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Kāpēc gan nerakstīt, ja tomēr pietiek. Vispār jau varētu klapēt ciet, jo macho verdikts jau ir, bet nu ... jāsāk taisīt žēlsirdīgā džeka imidžs . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 jāsāk taisīt žēlsirdīgā džeka imidžs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 jāsāk taisīt žēlsirdīgā džeka imidžs . now you are aware of the consequences Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Thats for sure. My willingness to show myself from the precious best side resulted in Dr. Pain's masturbation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts