T0masS Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 kjip nopirku peliiti - Ednet. nu domaaju tagad bombiishu, bet sanaak baigais chernis. kjipa vinjai defaultaa naak baigais sens. taads pats kaa mx518, tikai mx pelei vinju vareeja samazinaat. tie ir tie dpi vai kaa tur. nu mosh kaads zin, kaa var samazinaat to sensu,dpi (lai kas tas arii nebuutu). es nekur neatradu atbildi. jaa nu pele k`kaada mistiskaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd Tās tev ir CS properties settingos ??? Un tos DPI draiverii vareeja mainiit ne ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 nu man ar bija prosta pele, un tad nomainiiju uz mx518 un nonjeemu axeleraaciju un viss bija kaa agraak. Nonjem arii pie mouse setingiem to Enhance pointer precision Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 paldies, ka paliidzeejat, bet man saak likties, ka pele ir vnk braakjis kaut kaads. nu kjip shvaks sensors. taak straadaa, taakaa nee, hz. otrs - shitai pelei nedeg laazeriitis (kjip taa uuberlampinja ). visaam peleem ir dedzis un bijis baigajaas bumbaas. a, shitaa pisas k`ko :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Pele + 4eks + iet uz veikalu = nauda atpakal - peliite Izreekinat vienadojumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 kjip nopirku peliiti - Ednet. nu domaaju tagad bombiishu, bet sanaak baigais chernis. kjipa vinjai defaultaa naak baigais sens. taads pats kaa mx518, tikai mx pelei vinju vareeja samazinaat. tie ir tie dpi vai kaa tur. nu mosh kaads zin, kaa var samazinaat to sensu,dpi (lai kas tas arii nebuutu). es nekur neatradu atbildi. jaa nu pele k`kaada mistiskaa. ja dpi samazina tad peles kursors kustās lēnām jo viņš braukā pa vairākiem pikseļiem. Ar mazu dpi viņam jābraukā pa mazāk pikseļiem tāpēc ātrāk tiek uz priekšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 bet tad priek6 cs ir labaks mazaks vai lielaks dpi?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkill_ Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) LIELAAKS vienmeer ir labaaks ps. nu uz peli un CS attiecinot arii lielaaks DPI ir labaaks Edited June 18, 2006 by overkill_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now