adidasd Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 man nekad negaja appserver vakar draugs man pateica kaa uztaisiit! VISS AIZGAJA! tagd man vajag FULL phpfusion pamaaciibu! mekleeju nu nekaadiigi nevareeju atrast! un mapiiti ar php fusion! plzz pielieciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 man nekad negaja appserver vakar draugs man pateica kaa uztaisiit! VISS AIZGAJA! tagd man vajag FULL phpfusion pamaaciibu! mekleeju nu nekaadiigi nevareeju atrast! un mapiiti ar php fusion! plzz pielieciet tev japrasa norkizzam pamacibas movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 nu ko ta viņš neatbild viņš jau vis gudrākais ar to fusion es gribētu to thread kur ir pamācība kā uzlikt to php-fusion!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirdiens Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 nu gan vaig buut gudram lai uzstaadiitu php-fusion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 es nemāku un vai obligāti vajag phpmyadmin lai izveidotu datubāzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) es nemāku un vai obligāti vajag phpmyadmin lai izveidotu datubāzi? itkaa jaa... atver C:\...\mysql\data un izveido jaunu folderi un buus tev datubaaze Nokachaa pashu fusion no shejienes ieliec www mape un php-files saturu izvelc no taas mapes aaraa uz www mapi tad ej http://localhost/setup.php aizpildi visus laukumus un viss... She tev pilna php-usion pamaaciiba Edited June 15, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ka izskatas tas php fusuin web Lai zinat ir verts chakareties ar velvienu web. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) Uzlikt nesagadaja problemu, tik es nezinu so te punktu. and chmod your config.php back So failu neatradu bet setup.php gan P.S piereizes Vai var kadas papildus funkcijas pierakstiit ? ka stats bans utt Un kur ir redzami linki kad piemiedz tur atveletajam forumam vins aiziet forums/index man vajag forums/upload/index lai butu ka to izdarit Edited June 15, 2006 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 admin panel>system admin>site links Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirdiens Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) [es nemāku un vai obligāti vajag phpmyadmin lai izveidotu datubāzi?] Nee, phpmyadmin ir domaats lai atvieglotu tavu dziivi.. Edited June 15, 2006 by pirdiens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now