Ma1ze Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 shoreiz suudziibu nebuus .. bet taa ir viena liela probleema .. tipa dazas manas pazinjas speelee ar chiitiem uz gign.lv tas pofig ka C-D. tipa teikt nevaru kas par chuvakiem.. sorre . pateiktu ..bet tad buutu bans un speeleet nevareetu tad neviens .. jo visiem Pc vienaads Ip iet runa par salonu .. Un uzkert taadus ir neiespeejami .. vai tieshaam nav nevienas prodzinjas pret shitaadiem "lubrakiem" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 , tas jau sen zinaams Gudraakie prosta izmanto wall hack lai redzeetu caur sienaam , arii ogc var uzkert gruuti , jo tie kas sameklee taadus chiitus nav dumji - sorry neuzkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Pateikt par kaaadu, ka vinjsh 100% ir chiiters nevar nevisns, ja nu vieniigi tas, kursh skataas vinja ekraanaa. Piemeeram, vakar GIGN`aa speeleeja taads "f", ja vinjsh nospeelee 8:1 - visi fragi ar HS, monsterkill 3 kills 3 HS, un, cik ieveeroju, katram pa vienai lodei. Seko rekonekts un atkal "birst" HS. Pa starpu jautaaju, kas vinjsh taads, normaalu atbildi nesanjeemu, taadeelj droshiibas noluukos uzliku banu uz 180 minuuteem. Es nevaru 100% apgalvot, ka vinjam bija chiits, bet par saviem 99% esmu paarliecinaats. Protams shaada chiita izmantoshana pieraada shaa konkreetaa speeleetaajaa zemo intelekta liimeni. Bet ja cilveeks ir gudraaks, nevienam neradiisies aizdoma, ka vinjam ir WH. Shitaas (fakenaas) "priekshrociibas" ir jaamaak izmantot neuzkriitoshi, nevis atklaataa "textaa" daliit HS pa labi un pa kreisi. Pats ar OGC vienreiz pameigjinaaju pret botiem uzspeeleet, bet kaada skaade, "Illegal operation"... Taa kaa, nezinu, kaa tas ir pasham ar chiitu speeleet. Esmu gan veerojis kaa speelee ar chiitiem un es nevareeju saprast, kur tas prikols. Iesleedzot aimbot, autoshoot vieniigais atliek piespiest buultinju vai "w" un visi apkaart kriit... P.S. Vieniigais labums (peec manaam domaam) no WH ir pret botiem izpeetiit jaunu karti kur var sienai cauri izshaut, varbut veel kaut kas, bet funa nekaada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 nekas nav ideaalas, tajaa skaitaa arii C-D! Inf, un kaada zinjaa tad vinji ir gudraaki? tas tavs wh paaugstina intelektu ? doooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 cHEATING SUXXXXX Bet tie kas chiito nav mulkji tieshaam --> vinji neshaus visu laiku h-shotus (vismaz gudrie) vinji chiitos neuzkriitoshi un speelees ar ~ 7-3 nu kaukaa taa lai nav tik redzami ka chiiti ! Pats kaadreiz gribeeju meeginaat bet nesanaaca Taatad ja nav kaads chiiteru ienaidniex kas speeleee salonaa un arii maajaas(stulbi taa dariit) un redz kas salona chiito tad to pasaka adminiem lai uzliek permanento BANU ! Bet taa reti gadaas........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Hmm... Varbuut teevi nemaz nav teevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Principaa taadu "smago" cheatu , nu kaa piem. OGC kam ir tur aim un shoot , kuri apiet CD ir maz , un taadus naf tik viegli atrast un dabuut. Vairaak ir visaadi openGLhack'i un veel shaadi un taadi wh. PS: Cole iemeegjini , cheats 4 ever , viena roka uz klavas , otraa var mieriigi tureet kolas pudeli vai cigareti... reecu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 bishkji stulbs maize tu esi! ja tev paziistami spelee, tad tu arii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 maize a tu vienakrsi nevaretu pateikt tiem super puper speletajiem, ka lai vinji taa nedara? un ja tomer taa akal dara, tad nedaudz degunu paregulet u.t.t .. nevis kalinat plaanus jaunas anti cheat programmas izveidee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 hm. Nu ko es varu par sho visu teikt. Ja tas ir poligons tad es nezinu. Man no turienes viens draugs speelee...... hm. Mosh tomeer buus jaauzprasa lai pamaina klubu. Zinu atsevishkjus pidarus kam perm banu vaidzeetu. nu pasaki vinjiem vienu. Ja kaadam no GIGN radiisies vismazaakaas aizdomas par chiitoshanu tad tiks uzlikts bans. Kas nost netiks njemts. Ja vinjiem pohuj tad veersies pie vinju sirdsapzinjas un pasaki ka paareejiem kas speelee no poligona nav(vai arii kaa to klubu sauc) (es nopietni). Ja tas neliidz tad naaksies mekleet citu klubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted December 7, 2003 Report Share Posted December 7, 2003 šitā sērga parasti nāk taisni no klubiem. esmu dzirdējis, ka kaut kādā klubā cs bija jau ar saliktiem ogc vispār klubu adminiem vajadzētu kontrolēt, lai no kluba tiek spēlēts godīgi, jo savādāk bana gadījumā cietīs viss klubs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEPKE Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Chiiti suXX! ------------------------ Pats meedjinaaju shito stulbo padariishanu ar [Alt]+[Tab] tipa liidziigs laikam WallHack - nu, ko es varu pateikt, nekaada speeleet prieka Kempo vienaa vietaa un piljii visus ko pamani. Nav vairs tas asums skriet, riskeet un mirt! Ar shito meeslu tik ej, galiigaa pofigaa ieraugi kaadu noshauk nu pilniigs sviests. ------------------------- Besii visi chiiti netikai CS, bet arii paareejie... ...chiiti domaati lohiem, kas nemaak speeleet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 aimbots protams suukaa, WH - nez, es reizeem peec skanjas varu noteikt kad kaads izskries no stuura, taadeelj reaala fishka ir walk. Un veel paaris gadus atpakalj kaadaa krievu saitaa (conter-stike.ru ja nemaldos) lasiiju kaa krievijas "papas" chiiterus nesa aaraa. Taatad secinaajums, ja tu esi "papa", tad tev PO, chiits vai bots, tu esi un paliksi "papa"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Čīteris no papas atšķirsies ar nemākulīgu spēlētprasmi, bet ar tādu pašu perfektu aim'u. Ideāls ierocis krāpniekiem ir AWP, jo ar to var nogalināt ar pirmo šāvienu (noregulē aimbot, lai šauj vēderā nevis galvā), un tāpēc nav iespējams noteikt, vai spēlētājs tiešām ir tik manīgs, ka spēj visus apšaut. Galu galā cilvēkiem patīk čīti savādāk tie netiktu iestrādāti visās spēlēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 vo saldus mtd ssitaadaa zinjaa ruleee. Tur chiitot ir aizliegts ar likumu ja admins redz kad tu cs speelee ar cciitiem tad var izreidiit no zaales uz kaadu meenesi vai vairaak. bet tik un taa mtd uz reality bans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma1ze Posted December 8, 2003 Author Report Share Posted December 8, 2003 nu nez kaa buutu ja salona administraatoriem nedaudz pareguleetu degunu ? smejs nu un tipa cik shie speelee .. ir dzirdeetc no vinjiem.. ka diezgan daudz chiiteru uz gign.lv Tipa ar awp kaadc tiek nokilletC 1 sek pirms chuvaks ir redzems un to nekaadiigi nevareetu sadzirdeet . tipa Loadin MUTI CIET !! Ar chiitiem speeleet man nesagaadaa nekaadu prieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma1ze Posted December 8, 2003 Author Report Share Posted December 8, 2003 tipa salons nav liels 14 pc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 9, 2003 Report Share Posted December 9, 2003 Kopsh chiiti ir izdomaati chiiteru buus vienmeer... Man vienkaashi zheel to cilveeku, kas iespeejam pa iistam var buut cs papas arii bez chiitiem, bet speelee ar chiitiem, jo taa vieglaak. Nekas nava jaadara tikai skrien uz priekshu, kad kaadu ieraugi piespied mouse1 un vinsh beigts (bllaaaa fun) Ir vairaaku veidu chiiteri : 1) Chiiteris, kursh nebaidaaas izraadiit ka ir nereaals papa !!! Vinsh juutaas nereaals papa, jo dabujis labaakos chiitus un tagad ies zveteet uz laba servera visiem galvaas. Saliek visus chiitu parametrus uz max un tik skrien. Visiem speeleetaajiem tas ir redzams un visnh aaatri vien tiek izbanots vai izkikots:D 2) Chiiters, kursh grib buut nereaals papa !!! Vinsh nava tik stuulbs, kaa pirmais piemeers. Vinsh grib buut nereal papa tapee saliek visus chiitu parametrus diezgan sakariigi, lai nebuutu uzreiz pamanams, ka vinsh ir chiiters tapee vinsh speelee ilgaak, kaa 0 - 10 min. uz laba servera. Shis buutu COLE uzraadiitais variants - skrien zvetee visiem galvaas itkaa visi buutu boti, bet aatri vai veeli dabuun banu, atliek tikai taaa kaartiigaak pastities un srazu redzees ka kexs chiito. 3) Chiiter ili ni chiiter ??? Kexs kam patiik cs, bet vinsh iipashi labi nespeelee vai arii labaak speelee ar chiitiem, jo taa vieglaak. Vinsh vispirms paarbauda visu chiitu parametrus un uzliek visu, lai buutu gruutaak pamaaniit ka vinsh chiito. Vinsh veinmeer pirmajaas vietaas ar reaalu skore - tjipa , bet saka kad vinjam prasa, kas par papu esi neatbild vai katkaadu citu sviestu bazaree... Admini var skatiities cik grib, bet taa pat neieraudziis, ka chiito, ja nu vieniigi kautkaadus kljudu neizdara shis "GUDRAIS" chiiters un tajaa briidiii admin ierauga kautko aizdomiigu. Tas arii viss... NU CHEATING SUXX... Esu redzeejis, ka dazhiem chuvakiem uz gign servera kautkaa diivaini meerkis braukaa liidzi pretiniekam, bet tagad iisti neatceros kuri chuvaki tie bija... Lai uzkertu chiiteru galvenais skatiities no iekshpuses kaa vinsh speelee un tajaa briidii kad vinsh palecas vai vinja pricels vislaik neturas uz pretinieka, taa ir viena iespeeja kaa atklaat chiiteru, bet ne vieniigaa. Lai gan ir taadi kexi kuriem arii pa iistam vislaik pricels staav uz pretinieka... Pat kad vinsh staav uz vietas pretinieku baazee un ir aizgaajis vai nu uzpiipeet vai kautko citu, vinja pricels peeksnji var ulekt uz chuvaka, kas naak virsuu ar nazi un meerkeet vinjam vislaik virsuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted December 9, 2003 Report Share Posted December 9, 2003 Eeehhh.... Chti nju jaa sudiga shtele, esmu chitojis paris reizes interneta, bet uz kaut kadiem botu serveriem tas bija sen un ja tas bija sen tas vairs neskaitas Pirms apmeram 1.5 gada vai 2 gadiem 50 % speletaju pargaja uzchitiem, cik es zinu tad bija vel FireZonas serveris tur nebija chiteru iznemot viens pidars Alkes(Admins zales) speleja dazreiz ar chitiem un kipa kad skins ir loti spilgts un sikie vinjam deva pa 50 sant lai varetu uzspelet 1 roundu ar chitiem Tas bija psc jo viens dzeks iedeva vinjam apm. 10 Ls lai ieraksta stistika vinjam pirmo vienu KO tik vien nedara priesh CS. Kad loti daudzi speletaji saka chitot es sapratu, ka nav jegas vairak spele un aizveras teika salons es vairs nespeleju kadu gadu biku vairak, jo bija pilns ar CHITERIEM normali paspelet nevareja! Taka no chiteriem ir gruti cinities iznemot uzlikt kadu kas sezh spetatoros un vero ka katrs spele bet tikun ta gruti, taka gudrie admini lemjat pashi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEPKE Posted December 9, 2003 Report Share Posted December 9, 2003 Atceros, kad es veel nebiju piedzimis, uz macintosh jau huseins chiitoja un maaciija saveejiem boingus vadiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 9, 2003 Report Share Posted December 9, 2003 KEPKE - tu vareetu piedaliities raidiijumaa "Bet pasaulei likaas ka visstulbaakais joks jau ir izskaneejis..." Dream - lieki teereeji laiku rakstot taapat kaa es lasot - uzrakstiji 70% shita. robonz - jaa bija taadi prikoli, bet tad paraadiijaas nox. Tur diezgan asi izriikojaas ar chiiteriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 10, 2003 Report Share Posted December 10, 2003 Dream - lieki teereeji laiku rakstot taapat kaa es lasot - uzrakstiji 70% shita. Es zinaaju ka tu visu izlasiisi gribeeju tevu laiku pateereet Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 10, 2003 Report Share Posted December 10, 2003 pidars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 10, 2003 Report Share Posted December 10, 2003 kaa vinsh tevi. labi mosh beidzot arii shaa teema buus . visiem sen jau skaidrs, jaa chiito, jaa papi, jaa taa nu vinsh ir. kaa teica viens mans pazinja, kad es vinjam aizraadiiju par to, ka mashiinai jau nu vajag jumta luuku vasaraa : meegjini kjert kaifu. alles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 10, 2003 Report Share Posted December 10, 2003 Dreaml , vienu "4iter" tipu aizmirsi , 4 existee Robon Firezone laiki bia labi , es gan tur tikai kaadas 5 reizes bije , bet iespaic reaals . seezh admins cheato , pienaak siikais prasa , a vaitad driixt cheatot , admins : nee , tikai es driixtu man liekas Firezone'aa Dreamls pirmoreizi CS ieraudzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now