Man Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 njaa es maajaas ierakstiju DEM failu ,es to meeģinaaju palaist uz media player bet nevar, kaa lai šo DEM formātu var pārvērst Avi vai Mpeg formātā LŪDZU IZSKAIDROJIET Link to comment Share on other sites More sharing options...
snjuuu Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Nu ej CS`a playdemo demoname un viss nekaadaaa media playerii nevaig.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 es vienkārši gribu taisīt Cs Movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 kaa lai šo DEM formātu var pārvērst Avi vai Mpeg formātā LŪDZU IZSKAIDROJIET Link to comment Share on other sites More sharing options...
snjuuu Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 "Kā taisīt cs mūviju? Netaisi mūviju, tavs mūvijs nevienam nepatiks. Tev trūkst izdomas, tu esi neveiksminieks, tev nekas neizdosies, nav jēgas velti tērēt laiku." citeejot Macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 njaa es maajaas ierakstiju DEM failu ,es to meeģinaaju palaist uz media player bet nevar ja pec sitada teksta tu taisies taisit cs movie tad es varu iedomaties cik forsa vina bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Izmantotas progras : Windows Movie maker >DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) ēē palaid demo, kad ir pienācis tas brīdis kad tu gribi sākt filmēt dari tā: 1. uzraksti startmovie movie 30 2. endmovie/ stopmovie (neaceros kā īsti tur bija ) 3. cs direktorijā parādīsies daudz bildes 4. atver videmach (nokačā vinu pirms tam) 5. ar programmas palīdzību atver pirmo bildi (tālāk tiksi pats) P.s Kaut kas tamlīdzīgs, ja gribi uztaisīt īsfilmu +/- dažas kļūdas Edited June 10, 2006 by Hofo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts