mersy Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 nu lietotu gan nepirktu labaak jaunu veicii Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 nu lietotu gan nepirktu labaak jaunu veicii Oh, my gosh! Viņa taču ir pāris stundas lietota ! Un vel tāda cena. Grēks neņemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Es varētu būt viens no tiem, kas piesakās uz šo peli. Es sagaidīšu izsoles beigas. uyinaator - uzraksti PM, kad kāds no tevis grib pirkt un pasaki par cik. Dodu 80%, ka pārsitīšu viņa cenu . Vopšem pats pērku par 20 ls. Ja vajadzēs maksāt vairāk - skatīsimies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Allwi, tas ir izaicinaajums? nu man vinju vajag uz 3dienu obligaati. varu panjemt pa 25 ls kaut shodien peec darba. ja paardod, tad pasaki kaut vai forumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Tātad pērku pa 26ls ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 (edited) starpcitu, pats tagad lietoju A4Tech X7 peli, bet kaarojaas pirkt mx518, bet nezinu vai ir veerts, vai dizhi labaaks buus... arii ar izmeeriem ir taa kaa ir, jo man galdam tas izvelkamais suuds ir baigi mazs, liidz ar to pelei maz vieta atliek, nu kaadi 20x20cm, un ar sho peli nevaru dazhreiz dabuut to ko veelos... taapeec domaaju, ir veerts pirkt? kautko mainiis? PS allvi neuztruacies, tevi nekonkureeshu, es pa 29.5 jaunu pirkt taisos... Edited June 12, 2006 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 vareetu jau palikt veel un likt allwim uzsoliit vairaak, bet es te taa padomaaju un jau pasuutiiju sev pilniigi jaunu pa 35ls taa kaa vari meegjinaat panjemt pa 20 gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Ha, tātad es pērku pa 20ls, jo solītāji pazūd . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 redboot neperc to emikseni a4tech x7 LABAKAS YE Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 un kas tieši tai a4tech ir labāks? varbūt, tu vari nosaukt + un - attiecībā pret Logitech MX518? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 X7 cena labaka k-kadi 12 Ls, bet pareja zinja drosvien logitech labaka. x7 vispar pec skata loti atgadina mx518, pat krasojums tads pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 da slow es taks vnk izmantoju berniskigo "MAN TADS IR VISS PAREJAIS SUDS" argumentu nee man patik 2000dpi 14ls 5 atrumi un forshi apmeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ok, tad saakam no saakuma: 21 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ve4i nomierinaas es vinju jau sarunaaju ka es peerku, ar uy vienosimies tad kad satiksimies par cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 cik es saprotu, tad baigaidām vēl uyinātors pārdod to peli un viņš teiks, kad pele ir pārdota un KAD večiem nomierināties, a pagaidām vēl var solīt nu man demona nodoms ir skaidrs kā diena, nezinu vai pārējiem, bet es zinu tikai to, ka uy būtu izdevīgāk turpināt izsoli, jo summa jau bija normāla uzsolīta no sākumcenas, ta kā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 nu jaa, itkaa pele ir nosoliita jau demonam, jo mums ir paredzeeta kopistiska iedzershana, un kaa jau visiem zinaams, tad tajos briizhos vislabaak biidaas lietas, taaaka ja kaadam ir interese par sho peli, lai sestdien naak sadzert kopaa ar afraid klanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 kur? un kas ir afraid klanaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 taadi kas iznesa lunatic's pa miiksto inferno un gan jau uy normaalu cenu dabuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 agraak speeleju ar mx518 un nav nekaadu suudziibu. kjipa varu rekomendeet h!ve - starp '' - L -'' un Lunatic's ir sameeraa liela shkjirba (es saaku atmaziities) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 aha , tomasinj nemiiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 aha , tomasinj nemiiz nevienam moderam nav vēlme šo subjektu aizsūtīt brīvdienās un tādās ilgākās? visi posti, ko viņš ir postojis šajā forumā ir vainu nepatēmu vai par tuvu nepatēmai, man vienīgajam tā liekas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 man vienīgajam tā liekas? tu neesi viens! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 nevienam moderam nav vēlme šo subjektu aizsūtīt brīvdienās un tādās ilgākās? visi posti, ko viņš ir postojis šajā forumā ir vainu nepatēmu vai par tuvu nepatēmai, man vienīgajam tā liekas? a man liekas, ka tev aiz savaam 19 collam nav ko dariit un braukt augumaa.. labaak paklusee un paseedi malaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Cik sapratu, pele aizsista. Jaaklapee ciet, kaameer nesaakas kaarteejais foruma slaktinjsh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts