Mahmeds Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Mazaratti: You are son of a terrorist whore ! ! ! Zidane: 6 combo hit ! Luk ko italis bija pamanijies izmest pret Zidanu shajaa grutaja mirklii Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ehhh tomeer zheel Zidana kaa nekaa peedeejaa speele un taa vissu sabojaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 zidana un matteraci dialogs http://provokator.com.ua/n/2006/07/10/110938.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) psc taads texts!! zidāns : rokas, mazais, rokas! materazzi : tev izlikās zidāns : tikai tā jūs varat mani apturēt. Nekas uzvarēsim 11 metru soda sitienus! Pēc tam atradīsi savām rokāk daudz intresantāku nodarbi! materazzi : Pasapņo, pēc stundas tava māte būs pie manis, pie pasaules čempiona! Edited July 18, 2006 by zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Aj, smirdat jūs ar savu Zidānu kopā. Pats vainīgs, ka nevar savaldīties. A "Pēc tam atradīsi savām rokāk daudz intresantāku nodarbi!" izklausās pēc provocēšanas no Zidāna, tas itālis tur ņipričom. Lai gan es nezinu, kur tas teksts atkaplēts un cik patiess, īstenībā man pie vienas vietas. Toties tur, kur es spēles laikā uzturējos, apkārt bija gana daudz itāļu, ka atbalstīt Franciju būtu slikti veselībai. Pēc spēles gan gāja jautri vaļā - krietni efektīgāk, kā pie mums hokejā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts