Traffic Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Varbūt tomēr kāds varētu uzrakstīt tutoriāli par to, kā uzmeikot savas textūras? Kautvai īsi paskaidrot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 <---- (meaning es) un odiņš = PRO tekstūru taisītāji for my part, iesaku tev dabūt bildi (teiksim nofočētu). Tas ir pirmais solis. Tālāk zinās odiņš. viens mūsu aplūkojamais darbs ir gign_italy alus pudeļu tekstūras alus pagrabā Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 viens mūsu aplūkojamais darbs ir gign_italy alus pudeļu tekstūras alus pagrabā jaaatziist tas aluspagrabs tiessaam izdevies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 <---- (meaning es) un odiņš = PRO tekstūru taisītāji for my part, iesaku tev dabūt bildi (teiksim nofočētu). Tas ir pirmais solis. Tālāk zinās odiņš. viens mūsu aplūkojamais darbs ir gign_italy alus pudeļu tekstūras alus pagrabā bilde jau ir piemeklēta. mmm alus pagrabs rllz Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) <---- (meaning es) un odiņš = PRO tekstūru taisītāji for my part, iesaku tev dabūt bildi (teiksim nofočētu). Tas ir pirmais solis. Tālāk zinās odiņš. viens mūsu aplūkojamais darbs ir gign_italy alus pudeļu tekstūras alus pagrabā daa es taja aluspagraa nosiekalojos zeel ka csaa nevar dzert alu... vareetu piedzirdiit pretiniekus un apvaakt D Edited June 9, 2006 by naziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Varbūt tomēr kāds varētu uzrakstīt tutoriāli par to, kā uzmeikot savas textūras? Kautvai īsi paskaidrot? pameegini vnk ar halflife logo creator uztaisiit to .wad failu ieliec kaa textuuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 Neiet. P.S. Kāds no gign moderatoriem melo Tātad, kam nepatika mans signature? Tas kur sašķaida galvu? Un kas to nomainija? Tas arī būs melis, jo pats es savu signaturi nenomainiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Piedodiet par dubultpostu. Taču nu lūdzu pastāstiet kāds kā uztaisīt tās savas textūras, vai vismaz kādu progu ar ko taisīt. Vai sliktākajā gadījumā ko raxtīt googlee, lai atrastu kko labu par to, jo nemāku pa googli meklēt. Oddish lūdzu izpalīdzi man Vai varbūt kāds cits, jo nezinu nevienu citu, kas to lietu mācētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now