ZERO|Amber Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 bilde kues uzlika banu ko lai saka nu jaa nav registrec nick ,bet man nelies prieks ka man gign.lv uzliek banu tas man respec ka es labi spleju ka liek banu bet manu prat tadel ka nosavu butik^^ nez stridaties pasi - man nav demkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 man nelies prieks ka man gign.lv uzliek banu Nu tad ko tu te vispār nāc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 Nu tad ko tu te vispār nāc? nu vispar worm patik lasit un lai arii pakacina adminsus Un ceru ka nonems banu ip: 81.198.121.203 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 lol labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Vecit tu pat demku nemaki ielikt...Par ko mes sheit vispar runajam tev ir japieradatava taisniba ne man.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 ko lai saka nu jaa nav registrec nick nu tad nesaki neko !! neviens te nestriideesies tevis deell . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddog Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 cereet var visi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 nu kaa es vareju zinat ka tik stulbs admins ir kas liek banu nuuban bet tam kam wh 100 pro4i neliek piemers spleju de_box uz gign 3D * Free 100 pro4i 4iteris un es esu noob tadel jau arii nerakstu demo man pat tada doma nebija prata ka mani nobanos uz gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) man neliels prieks ka man gign.lv uzliek banu tas man respec ka es labi spleju ka liek banu & un es esu noob tadel jau arii nerakstu demo nenonāc nedaudz pretrunā pats ar sevi? Edited June 8, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 nu kaa es vareju zinat ka tik stulbs admins ir kas liek banu nuuban bet tam kam wh 100 pro4i neliek piemers spleju de_box uz gign 3D * Free 100 pro4i 4iteris un es esu noob tadel jau arii nerakstu demo man pat tada doma nebija prata ka mani nobanos uz gign Free chiiters lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) hmm demkas atrodas šeit http://www.gign.lv/viewdemo.php (atrodi savējo un met iekša...) banu tu varēji paraut vainu čītojot... vai ar izcila truluma un stulbuma palīdzību... Edited June 8, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 bilde kues uzlika banu ko lai saka nu jaa nav registrec nick ,bet man nelies prieks ka man gign.lv uzliek banu tas man respec ka es labi spleju ka liek banu bet manu prat tadel ka nosavu butik^^ nez stridaties pasi - man nav demkas eee....gramatika mazliet pieklibo bija diezgan jaiedzilinas taja tavaa dailrakstaa, bet varbut tagad tads slangs ei nu sazini... Nav jau par ko strideties, jo to Tavu sudaino bildi taa arii 5 min laikaa nespeju atvert nu ne kadi un kur nu vel iet runa par kaut kadu demkas mekleshanu, jo acimredzami neesi uzskatijis par svarigu tadu informaciju sniegt cien. gign publikai un arii nakamreiz, ja tada reize protams bus, driskti arii ielukoties sadalaa par to kaa jaraksta sudziba. Plus esmu parliecinats, ka par butik^^ nofragoshanu neviens Tev banu nav licis. Un nedomaju, ka arii pret tavu uber pro skillu kads gribejas izradit respektu tadejadi nobanojot tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 da uzh... cel sozelejet uzhe o tom cto on sam sudzibu napisal Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 tas ir lol , tas ir tas pats ee nu pui6i man tur speedhack demo bija negribu radit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 es gign'a nespeleju bet pat es zinu ka demkas raksta HLTV un atrodamas sheit ieksh gign.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 & nenonāc nedaudz pretrunā pats ar sevi? noobs esu uz gign servera visis mani tur liek a taa labi splejeu citos serveros Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 (edited) nick: ZERO|Amber play: de_cpl_mill map 2006.06.08 07:14 Izbanoja: CHETOR : ) Iemesls banam: wh Bana termins ir uz nenotekta laika Demo: weekly-0606080714-de_cpl_mill.zip Mans ip: 81.198.121.203 Skataties un domajiet ilgi !!! Edited June 11, 2006 by ZERO|Amber Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 nick: ZERO|Amber play: de_cpl_mill map 2006.06.08 07:14 Izbanoja: CHETOR : ) Iemesls banam: wh Bana termins ir uz nenotekta laika Demo: weekly-0606080714-de_cpl_mill.zip Mans ip: 81.198.121.203 Skataties un domajiet ilgi !!! shitas chaliitis tika nobanots raunda laikaa. ''Krita'' aciis, ka dzeks uz skanju nereaagjee. Tajaa pashaa pie b spota vinjsh vienu keexu skaisti panjeema. vislaik skatijaas, ka var no augshas naakt, kaut gan bija dzirdami solji no kreisaas puses (kjip b2), kad pretinieks ganriiz bija izliidis laukaa arii vinjsh saaka peekshnji reagjeet uz skanju, meerkjis pagrizaas pa kreisi un hs. taalaak a apotaa uzlika c4, vinjsh panjemis diigli iet uz spotu caur muusu baazi. spotaa taas kastes labajaa pusee (aiz kuraam var aizliist stuurii) bija uzlecis,uzmests but1k^^ .. ambers saprata, ka iisti defaultaa vietinja taa nav, tappeec lienot no stuura aaraa vinjsh bezsakariigi teemeeja zem butika pie kastes. nu kad vinjsh bija izliidis laukaa, tad butiks tika noshauts. kjip aa, ''WOWOWOW kaa vinjsh tur tika?'', ''SHITO NU GAN ES NEZINAAJU!'' NU uzreiz peec tam vinjsh tika arii nobanots. konkreeti smirdeeja peec wh, bet nu tikai viens raunds imho ir bik par maz :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 shitas chaliitis tika nobanots raunda laikaa. ''Krita'' aciis, ka dzeks uz skanju nereaagjee. Tajaa pashaa pie b spota vinjsh vienu keexu skaisti panjeema. vislaik skatijaas, ka var no augshas naakt, kaut gan bija dzirdami solji no kreisaas puses (kjip b2), kad pretinieks ganriiz bija izliidis laukaa arii vinjsh saaka peekshnji reagjeet uz skanju, meerkjis pagrizaas pa kreisi un hs. taalaak a apotaa uzlika c4, vinjsh panjemis diigli iet uz spotu caur muusu baazi. spotaa taas kastes labajaa pusee (aiz kuraam var aizliist stuurii) bija uzlecis,uzmests but1k^^ .. ambers saprata, ka iisti defaultaa vietinja taa nav, tappeec lienot no stuura aaraa vinjsh bezsakariigi teemeeja zem butika pie kastes. nu kad vinjsh bija izliidis laukaa, tad butiks tika noshauts. kjip aa, ''WOWOWOW kaa vinjsh tur tika?'', ''SHITO NU GAN ES NEZINAAJU!'' NU uzreiz peec tam vinjsh tika arii nobanots. konkreeti smirdeeja peec wh, bet nu tikai viens raunds imho ir bik par maz :/ br tu doma ka man wh bija ??? ka lai es pieradu ???? ka man nebija ja pat demka nelidz dazam labam ???!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 Paklau, džekiņ, tev ir bijis wh un necenties to noliegt un tavus bezsakarīgos murgojumus neviens neuzklausīs. Tu Ta Domaa es nekad nesu spelejis ar 4itiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 noobs esu uz gign servera visis mani tur liek a taa labi splejeu citos serveros Ja tu biji tāds n00bs @ gign, tad jau tev nebūtu uzlikts ban par 4īīītiem, bet gan xk par b0t1smu... p.s ja būtu gign izlase atmazku veidošanā tevi varētu iecelt par kapteini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 Ja tu biji tāds n00bs @ gign, tad jau tev nebūtu uzlikts ban par 4īīītiem, bet gan xk par b0t1smu... p.s ja būtu gign izlase atmazku veidošanā tevi varētu iecelt par kapteini! ew 1vs1 paspelejam ar demkama ierakstot aim_Map ko moska kut visma tad man tices ... ja tev ir serveris!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 ew 1vs1 paspelejam ar demkama ierakstot aim_Map ko moska kut visma tad man tices ... ja tev ir serveris!!! 1vs1 eļikā uz 10LS a??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 1vs1 eļikā uz 10LS a??? nu tapat nevar ??? un cigu vai alus pudeli ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 davai uzspēlējiet uz cīgu pudeli, es būšu tiesnesis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts