cilveeks Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 nu kamoon ar to banu kkaa :/ ilgi tak nebija nekaadas hujnas ar shito dirshanos un ja veel buus tad tieshaam uzliekat uz vissu laiku un arii tad pazinjo visiem adminiem ja kaads kko ierauga ka dirshos lai srazu bano un protams tad vairs pat suudziibu neuzdriiksteeshos raxtiit.. p.s sorry visiem tiem kas tieshama domaaja ka man ir pofig kaut pagaajusi jau ir nedeela un taa tas vienkaarshi nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 visai šitai sarunai ir rekomendējošs raksturs. Kas banu uzlika arī noņems, ja uzskatīs to par pareizu rīcību... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 cilveek kam tu te megjini iestastit ka tev ir pofig un ka tu labosies? ta pat visi zin, ka tas nenotiks bet vismaz jautrak! var jau piem samazinat uz kadu menesi! pec tam kad vinsh atsaks spelet vinsh kadu menesi ofic buus salds, bet tad atkal pamodisies vecais labais cilveeks un saksies ierastais, bet vismaz kaut kads actions foruma! p.s. par Pulkvedi, es ari pievienotos aldis%co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horror Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Arii man cilveeks ir kko uzdirsis, bet es tik pareecu pa vinja teikto, kko pa mic pasaku pretii un speleeju taalaak, vnk nenemu galvaa ko vinsh saka.. un neredzu iemeslu lai apvainotos un kurnu likt banu uz 2 gadiem.. cik zinu par 4iitoshanu te pariitim ir piedots, kkaa jociigi buutu ja par taadu nieku kaa runaashanu nesamazinaatu sodu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eastcoast Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Cik esmu speeleejis, esmu pamaniijs izlecienus no Cilveeka puses, nezinu, man tie iipashi netraucee, drizaak var pasmieties par vinju, 2 gadi tieshaam par daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
fartman Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 nu kamoon ar to banu kkaa :/ ilgi tak nebija nekaadas hujnas ar shito dirshanos un ja veel buus tad tieshaam uzliekat uz vissu laiku un arii tad pazinjo visiem adminiem ja kaads kko ierauga ka dirshos lai srazu bano un protams tad vairs pat suudziibu neuzdriiksteeshos raxtiit.. p.s sorry visiem tiem kas tieshama domaaja ka man ir pofig kaut pagaajusi jau ir nedeela un taa tas vienkaarshi nav. džekam sākās lomkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 nu kamooonnn apzheelotajies jel :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 neluugshu lai samazina banu un neluugshos lai te mani shausmiigi apzeeelo vienkaarshi saku kaa izlemsiet taa arii buus un cik vien speeeshu tik arii laboshos kad bana vairs nebuuus ja nebuus... bisk jeeli jerrico... kur bija posts par fuj1 un mani kad mani atbalstiija nebildi nevienu vaardu bet nu kad te man bruuk virsuu viss komjunitiijs gign gandriiz tad tu esi VARENS nu kamooonnn apzheelotajies jel :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 p.s sorry visiem tiem kas tieshama domaaja ka man ir pofig kaut pagaajusi jau ir nedeela un taa tas vienkaarshi nav. vai cik smieklīgi rawen Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 protams saakumaa taa likaas ka nu ir vasara nu bez cs iztikshu bet nu mazaak jau protams laikaatliek lai uzspeleet bet to laiku kas atliek pat nau kurizmantot vairaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 labi. sarunāsim tā. banu es noņemu. ja es dzirdu kaut vienu pamatotu sūdzību par tevi, ka esi palaidis muti, es banu lieku atpakaļ, jo tava diršanās dažreiz ir neizturama. un vispār tev paveicās, ka banu uzlika naits. ja tas būtu kāds cits, es uz neko šitādu neparakstītos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts