Jump to content
GIGN Forum

O Chau Dambo Kaa Tu ?

cilveeks
 Share

Recommended Posts

nu kamoon ar to banu kkaa :/ ilgi tak nebija nekaadas hujnas ar shito dirshanos un ja veel buus tad tieshaam uzliekat uz vissu laiku un arii tad pazinjo visiem adminiem ja kaads kko ierauga ka dirshos lai srazu bano un protams tad vairs pat suudziibu neuzdriiksteeshos raxtiit..

p.s sorry visiem tiem kas tieshama domaaja ka man ir pofig kaut pagaajusi jau ir nedeela un taa tas vienkaarshi nav.

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cilveek smile.gif kam tu te megjini iestastit ka tev ir pofig un ka tu labosies? smile.gif

ta pat visi zin, ka tas nenotiks bet vismaz jautrak! var jau piem samazinat uz kadu menesi! pec tam kad vinsh atsaks spelet vinsh kadu menesi ofic buus salds, bet tad atkal pamodisies vecais labais cilveeks un saksies ierastais, bet vismaz kaut kads actions foruma!

p.s. par Pulkvedi, es ari pievienotos aldis%co biggrin.gif

Arii man cilveeks ir kko uzdirsis, bet es tik pareecu pa vinja teikto, kko pa mic pasaku pretii un speleeju taalaak, vnk nenemu galvaa ko vinsh saka.. un neredzu iemeslu lai apvainotos un kurnu likt banu uz 2 gadiem.. cik zinu par 4iitoshanu te pariitim ir piedots, kkaa jociigi buutu ja par taadu nieku kaa runaashanu nesamazinaatu sodu.. smiliez.de_2538.gif

nu kamoon  ar to banu kkaa :/ ilgi tak nebija nekaadas hujnas ar shito dirshanos un ja veel buus tad tieshaam uzliekat uz vissu laiku un arii tad pazinjo visiem adminiem ja kaads kko ierauga ka dirshos lai srazu bano un protams tad vairs pat suudziibu neuzdriiksteeshos raxtiit..

p.s sorry visiem tiem kas tieshama domaaja ka man ir pofig kaut pagaajusi jau ir nedeela un taa tas vienkaarshi nav.

džekam sākās lomkas biggrin.gif

neluugshu lai samazina banu un neluugshos lai te mani shausmiigi apzeeelo vienkaarshi saku kaa izlemsiet taa arii buus un cik vien speeeshu tik arii laboshos kad bana vairs nebuuus ja nebuus...

bisk jeeli jerrico... kur bija posts par fuj1 un mani kad mani atbalstiija nebildi nevienu vaardu bet nu kad te man bruuk virsuu viss komjunitiijs gign gandriiz tad tu esi VARENS

nu kamooonnn apzheelotajies jel :/

happy.gif

labi. sarunāsim tā. banu es noņemu. ja es dzirdu kaut vienu pamatotu sūdzību par tevi, ka esi palaidis muti, es banu lieku atpakaļ, jo tava diršanās dažreiz ir neizturama.

un vispār tev paveicās, ka banu uzlika naits. ja tas būtu kāds cits, es uz neko šitādu neparakstītos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...