Jump to content
GIGN Forum

Naciki, Saturieties


DuH
 Share

Recommended Posts

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Komentārā, kas bijis pievienots 24.februāra rakstam: "Kalvītis sašutis par tiesas lēmumu Kazakova lietā" bijis rakstīts: "es tikai gribētu piebilst, ka krieviski runājoši ir beztiesiski kropļi, kurus vajadzētu apšaut vai arī izvākt ārā no Latvijas, jo ātrāk jo labāk".

OMG, man šķiet, ka tas nav pirmais un pēdējais raksts par nacionālismu. Nez kā viņu uzķēra...

Link to comment
Share on other sites

ja ir mdsl un ari lattelecom telefons maajaas, tad peec ip var noteikt tel nummuru. nezinu, kaa ir citiem provaideriem, bet policija peedeejaa laikaa diezgan nopietni shitma pieveershas.

gan jau, ka gignu arii veero kaads spiegs... smile.gif

naavi rasistiem! smiliez.de_29.gif

Link to comment
Share on other sites

atkal atraduwi labu veidu kaa pelniit naudinju.. huh.gif

Gribējās iespamot. Kas ir "atraduwi"? Kaut kādas raktuves vai atraduves? Nu kaut kādā veidā jau es varētu censties saprast, ka esi domājis "atraduši", bet kur nu vēl debīlāk uzrakstīt, mēģinot atdarināt kirlicas burtus no slāvu rakstības...

Link to comment
Share on other sites

Gribējās iespamot. Kas ir "atraduwi"? Kaut kādas raktuves vai atraduves? Nu kaut kādā veidā jau es varētu censties saprast, ka esi domājis "atrasuši", bet kur nu vēl debīlāk uzrakstīt, mēģinot atdarināt kirlicas burtus no slāvu rakstības...

blink.gif lol ! w - sh,ja tas aizskar tavas juutas,centishos rakstiit ar sh.

P.S aj nee tad lai ta ari paliek..

Edited by desT-
Link to comment
Share on other sites

Tas neaizskar man nekādas jūtas, vienkārši domāju, cik smadzeņotam jābūt, lai tā rakstītu. Tad jau taisam jaunu čata/ forumu alfabetu: w=š; 4=č; I2=r; 0=o; 1=i u.t.t. Šajā jomā varētu mācīties no slow hands, kas savu niku mēdza rakstīt arī: I33NI20C15 (ceru, ka pareizi uzrakstīju smile.gif ). Vienkārši aizmirsti - ne jau es celšu tavu intelekta līmeni...

P.S. Jurko - ROFLMAO biggrin.gif. Kā jūties ģimenes galvas lomā? Jūti, kā uz krūtīm sāk dīgt spalvas? happy.gif Atbildi gaidu Tavā precību topikā smile.gif.

Link to comment
Share on other sites

reāli! tādiem sīkiem pidiņiem visiem uzlikt nevjibennos naudas sodus, lai mammītes maksā un atņem viņiem datorus un atslēdz internetu smile.gif

ja SH=W, tad es turpmāk cw spēlēšu nevis ar sh, bet vienk ar W smile.gif

P.S. alwi, es tā vairs nerakstu savu niku, kur tie laiki, kur tā pokemonu ēra smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Urlām nāvi hang.gif Ļoti cepī domubidru grupa iekš draugiem.lv - "Ne urlas" naughty.gif Riktīg var ierēkt un padirsties thumbsup.gif

Par konkrēto gadījumu - Sodu jau bija pelnījis, bet kur gan ir tie patrioti, kas aizstāvētu to nabagu, kurš nesa atbildību, īstenībā jau par visiem mums, kuri nodirš Krievus. Tad, lai soda visus, kuri jebkad ir uzdirsuši viņiem (arī mani naughty.gif ) Latvia2.gif Par Latviju!

Link to comment
Share on other sites

kur gan ir tie patrioti, kas aizstāvētu to nabagu, kurš nesa atbildību, īstenībā jau par visiem mums, kuri nodirš Krievus.

Tu gribēji teikt pseidopatrioti ?

Link to comment
Share on other sites

tas ir vienkaarshi unikalisms CIK VAR NACIONALISMS provoceet nezinu kaa paareejiem man nav nekas pretiii pret citu tautiibu cilveekiem, jo shaada atieksme nevienu cilveeku liidz pilnveertiigaam dziives beigam nenovediis saaksies ciinjas un kaujas un to muusu mazajai valstij vis mazaak vaiga jo taa jau ir lielaa inflaacija kas grauj muusu ekanomisko liimeni un veel shaadi te strapgadiijumi kas it kaa liekas mazsvariigi muusu dzivee kaa redzams tieks sodiiti ar 450 LS taatad cik es varu sriest peec raksta izlasiishans tad 70 % no to komenteetaajiem ir mazgadiigi dunduki kas domaa ka muusdienu tehnologjias nevar izsekot un ka mazie zaljie cilveecinji ir tikai taalaa naakotnee ka vinji mums blakus nav un nebarojas no muusu domaam un baileem... ui biku izaraavos pricipaa CW speeleejot ja uzvar latvieshi tad 80 % krievtautiibas pretinieki lieto vaardus ganinjsh un duraks (gans lox) varu spriest ka liela dalja muus provocee un man tas kaitina ka ir taadi gudriishi kas arii uz provecaashanu atbild...

huu uzrakstiiji (bij iedvesma peec raksta izlasiishanas un komentaaru lasiishanas)

edit: alvi paldies ka izlaboji par rasismu un nacionaalismu domu karstumaa sajaucu...

Edited by eLL
Link to comment
Share on other sites

priecājos, ka ar laiku arī inetā nevarēs izbļaut rasistiskus un nacionālistiskus apvainojumus. Pieriebjas ātri visi pokemuļķi, kuri apmainās ar bezjēdzīgiem viedokļiem ar daunatni un tad tik sākās aizvainošana beztēmā.

Link to comment
Share on other sites

Jā nu tas čalis droši vien ir pelnījis sodu, tā teikt bija stulbi, tik kaut kā dur acīs (pie tam konkrēti), ka čalis ir latvietis un viņu atrada PCTVL, kuri man palēnām sāk besīt. Cik nu audzis esmu Rīgā, tik visu mūžu esmu saskāries ar krievu apdirsieniem. Vienīgie lohi no latviešiem ir tie foršie ūberpatrioti un tos ar atradu tik internetā. Nenormāla jēga kaut kādam 15gadīgajam kaut ko piespriest, kam pašam savs viedoklis vēl nav izveidojies, kurš bļauj citiem līdzi.

Vispār tas viss ir liela huiņa smile.gif Kādam kaut kas nepatika un kāds kaut ko izdarīja. Neba nu visus tādus gadījumus tagad sodīs. Viss labi līdz brīdim, kad kāds deputātiņš atkal jutīsies aizvainots.

Tur vispār komentos daži tādi lohi smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Bet ja godīgi, tas ir absurdi, ja pilsonis visu mūžu nodzīvojis Latvijā un vēl joprojām nemāk runāt valsts valodā (ir tādi gadījumi diezgan padaudz).

kāds tam sakars ar nacionālismu?

Nekāds, bet vienkārši gribējās to piebilst, jo vakar tieši ar džekiem par to runājām.

Link to comment
Share on other sites

Bet ja godīgi, tas ir absurdi, ja pilsonis visu mūžu nodzīvojis Latvijā un vēl joprojām nemāk runāt valsts valodā (ir tādi gadījumi diezgan padaudz).

Pilnīgi piekrītu. Visiem vajadzētu izsniegt testus par valodu un ja izkrīti - Metam Vilcienos un pa savām valstīm happy.gif

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgi piekrītu. Visiem vajadzētu izsniegt testus par valodu un ja izkrīti - Metam Vilcienos un pa savām valstīm

un tev liekas, ka tu to testu nokārtotu?

nesmīdini, tādi kā tu caurām dienām dirn skolā un domā, ka zin latviešu valodu, bet īstenībā ja tāds tests būtu jāpilda tu drošvien tiktu iesviest vogonā un aizvest tālu, tālu no šejienes. (AHAAAAAAAAAAA)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...