Jump to content
GIGN Forum

Abizhotais Chiitoks

DuH
 Share

Recommended Posts

daudzi varbuut pamanija, ka es biju nozudis no cs aprindaam uz kaadu laiku, bet nu esmu atgriezies, lai gan nespeeleeju tik biezhi kaa agraak, bet paaris reizes nedeeljaa tomeer sanaak aiz nekodariit uzshaut..

parasti es botojos, bet reizeem man atliip k-kas un saaku mochiit kaa pienaakas, tad visaadi cilveeki saak baurot un apvainot mani bezteemaa. tad nu es veeleetos sanjemt xg (xgag?) vai xllama shaadu kretiinelju aizveershanai. visvairaak man atbesija shodien cilveeks, kas kategoriski atteicaas aizveerties, kameer nepiedraudeeju vinjam ar to, ka slejoshu tik ilgi, kameer pats neaizies... lai gan shis vareetu buut alternatiivs risinaajums. pateicos par uzmaniibu

p.s. saakumaa bija doma prasiit xb speshalii 4 cilveeks, bet padomaaju, ka tas vareetu radiit nopietnas sekas un paaraak lielu atbildiibu prieksh manis

daudzi varbuut pamanija, ka es biju nozudis no cs aprindaam uz kaadu laiku, bet nu esmu atgriezies, lai gan nespeeleeju tik biezhi kaa agraak, bet paaris reizes nedeeljaa tomeer sanaak aiz nekodariit uzshaut..

parasti es botojos, bet reizeem man atliip k-kas un saaku mochiit kaa pienaakas, tad visaadi cilveeki saak baurot un apvainot mani bezteemaa. tad nu es veeleetos sanjemt xg (xgag?) vai xllama shaadu kretiinelju aizveershanai. visvairaak man atbesija shodien cilveeks, kas kategoriski atteicaas aizveerties, kameer nepiedraudeeju vinjam ar to, ka slejoshu tik ilgi, kameer pats neaizies... lai gan shis vareetu buut alternatiivs risinaajums. pateicos par uzmaniibu

p.s. saakumaa bija doma prasiit xb speshalii 4 cilveeks, bet padomaaju, ka tas vareetu radiit nopietnas sekas un paaraak lielu atbildiibu prieksh manis

Vai tad tāds nebija Tavs sods? Cik atceros tā bija runāts, ka Tevi nebano (Tev pat palika šādas tādas tiesības), bet Tavs sods būs tas, ka Tevi serverī sauks par čīteri. Un nu Tu pieprasi tiesības , lai varētu sodīt tos, kas Tevi soda par to, ka Tu čītoji. Nedomāju, ka tas būtu godīgi smile.gif.

tas vispaar nav pareizi, ka tev vispaar ir kaadas tiesiibas, kur nu vel pieshkjirt tev jaunas.

man nav nekas pret tevi, bet tas ir principa jautaajums.

un kaa jau alvis teica, tas ir tik dalja no soda, ka visi tevi var apsaukaat par chiiteru. pats vainiigs.

to, par apsaukaashanu par chiiteri es veel varu pienjemt, bet ka k-kaads 16gadiigs utainis saak liet virsuu bezteemaa....

ok, apmierinaashos ar autosleju kameer pats notinaas, mosh arii izaudzinaashu cilveeku wink.gif

Guest blody
idiots tu esi tieshaam. tev vispaar vaidzeetu pateikties malaci ka tev veel sheit ljaava speleet nevis kaa visiem citiem kuri chiitoja vienkaarshi p.... bans un wiss... haljavchiks

cilveek es veel briinos ka tu te atrodies, DuH vismaz ir iemantojis uzticiibu ar to ka vinjsh ir normaals cilveeks un lielaakai daljai ir pohuj ka vinjsh kaadreiz ir 4iitojis bet katraa postaa kas ir rakstiits par tevi es neesmu dzirdeejis neko labu...

Tie iespraudumi kas dazreiz ir attiecinaami uz DuH tip "4iitoks" utt. utj. skan driizaak kaa joks un iespeeja pavilkt uz zoba nevis kaa tevi konkreeti tieshiem vaardiem nodirsh gandriiz katrs un vispaar kaa tev skjiet tu gadiijumaa te neideries?

Cilveeki, kuru domas mani neinteresee ne mazaakaa meeraa:

Janx[LV], fragMachine, hyperkick, Cooljack, Dr. Ruks, utt utj, karoch visi, kas ir nesen pieregjistreejushies un/vai ir idioti.

cilveek es veel briinos ka tu te atrodies, DuH vismaz ir iemantojis uzticiibu ar to ka vinjsh ir normaals cilveeks un lielaakai daljai ir pohuj ka vinjsh kaadreiz ir 4iitojis bet katraa postaa kas ir rakstiits par tevi es neesmu dzirdeejis neko labu...

Tie iespraudumi kas dazreiz ir attiecinaami uz DuH tip "4iitoks" utt. utj. skan driizaak kaa joks un iespeeja pavilkt uz zoba nevis kaa tevi konkreeti tieshiem vaardiem nodirsh gandriiz katrs un vispaar kaa tev skjiet tu gadiijumaa te neideries?

so true, so true.

dr.cox caur muti varēs turpināt dirst pēc 777 dienām pateicoties em^ smile.gif

duh - autoslay arii ir izeja wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...